- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
Gayet doyurucu bir menü bence yeterlidir isterseniz ayrıca cacık ekleyebilirsin serin serin karnıyarıkla pilavın yanına hep aramışımdır cacıkTatlı olarak ben Ramazanda sütlü hafif tatlıları tercih ediyorum. Sütlaç, Trileçe, Muhallebili kadayıf, Etimek tatlısı, Dondurmalı irmik helvası, Saray sarması, Kedidilli tiramisu gibi seçenekler çoğaltılabilir
Sağol kuzum
Daha ne olsun canım çekti kızbende pazar günü annemleri ağırlayacağım nasipse
Kremalı tel şehriye çorbası ( az da olsa yanına salata yaparım diye düşnüüyorum )
fırında tavuk güveç
pirinç pilavı
kayseri mantısı
haşhaşlı tatlım sona
ve sonra kayınvalidemleri inş.
mercimek çorbası (aynı şekilde az da olsa salata )
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık
sütlaç
Pek salata yenmez bize göre bu yemeklerin o yüzden az salata çorbanın yanına
Çayın yanına canım genelde çok yenmiyor zaten yemekleri az az vermeye çalışıyorum sonra ayrıca koltuklarına oturduklarında çayın yanında getiriyorum bazıları sıcak aylar çay istemiyor farklı içecekte isteyebiliyorBu sütlü tatlıları yemekten hemen sonra mı koyuyorsunuz masaya yoksa çayın yanına mı(ben cahil )
ayy demeee kızzz sana yaparım şekerim merak etme ama senınkıler gibi olurmu bilememDaha ne olsun canım çekti kız
sütlü tatlılar bana kalırsa yemekten sonra çaydan önce verilmeliÇayın yanına canım genelde çok yenmiyor zaten yemekleri az az vermeye çalışıyorum sonra ayrıca koltuklarına oturduklarında çayın yanında getiriyorum bazıları sıcak aylar çay istemiyor farklı içecekte isteyebiliyor
Olur bence daha güzeli de olurayy demeee kızzz sana yaparım şekerim merak etme ama senınkıler gibi olurmu bilemem
sütlü tatlılar bana kalırsa yemekten sonra çaydan önce verilmeli
Maşşallah çok beceriklisin nazar değmesin tütütütüOlur bence daha güzeli de olur
Sende öylesin şimdi mütevazi olmaMaşşallah çok beceriklisin nazar değmesin tütütütü
isteğe göre değişiyor bazısı yiyor bazısı yiyemiyor.Yemekten hemen sonra yenmiyor ki be kuzu he öncesinde verilir yarım saat aradan sonra belki üzerine mi çaylarınızı alırsınız diye sorulabilir orası ayrı
Ben tatlıya asla hayır diyememisteğe göre değişiyor bazısı yiyor bazısı yiyemiyor.
Ay kız öylemiyimSende öylesin şimdi mütevazi olma
ben yemeği yiyemiyorum inanki bi kase çorba yarım tabak yemek snra azıcık tatlıdan alıp kalkıyorumBen tatlıya asla hayır diyemem
Ay kız öylemiyim
ben yemeği yiyemiyorum inanki bi kase çorba yarım tabak yemek snra azıcık tatlıdan alıp kalkıyorum
Vallahi gerçekten öyle bende çorba cnm çekti çorbayı övmek gibi olmasın çok güzel yapmışım kokusu mest etti.Tabisi öylesinHepimiz aynıyız bütün gün ne hayaller kuruyorum ama suyla orucu açtığım an bitti mideme öküz oturuyor
Afiyet olsun canımVallahi gerçekten öyle bende çorba cnm çekti çorbayı övmek gibi olmasın çok güzel yapmışım kokusu mest etti.
yemekten fazla yemedim 2 kase ekmeksiz çorba içtim vallahi
Saol cnm sanadaAfiyet olsun canım
Selam kızlar.
Yarın misafirim var Menüm şu şekilde düşünüyorum
Karnıyarık
Pilav
Mercimek çorbası
Peynirli börek
Salata
Ortaya mantar sote
İçecekler
ekleme yapayım mı yada değişiklik. Fikirlerinizi bekliyorum