- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Himmmm..Oruç açtıktan sonra sigaraya mı dalıp yiyemiyorsun acaba?
Sayayım mı?
Yoğurtlu çorba (Dünden)
Karnıyarık
Pilav
Çiğköfte
Fanta
Muzlu şarlot
Bu da resmi.Yemek için sabırsızlanıyorum.
Eki Görüntüle 1576419
Nereye actin konuyu adraaaaa....almam lazım bu sarlotuTabiki sigaradan.
Tarif çok çok basit ama lezzet muhteşem.Kalkıp bir dilim daha alacağım. Birazdan başlık açarım alırsın oradan.
Tabiki yedim.Himmmm..yedinmi adra..ellerine sağlık sarlot bir bakıp yapayım hemen.. Güzel olmusmuydu..
Tatlılar bölümüne ama pasta olacaktı galiba.Himmmm..yedinmi adra..ellerine sağlık sarlot bir bakıp yapayım hemen.. Güzel olmusmuydu..
Buldum canım tarifini kolaymis evdeki malzemelerden yaparım ben bu sarlotu.. Severim pratik ve leziz yemekleriTabiki yedim.Devamlı yaptığımız bir pasta zaten.Ben çok beğeniyorum hem yapımı da çok kolay.
Evet çok kolay canım.Yap bakalım beğenecekmisin.Buldum canım tarifini kolaymis evdeki malzemelerden yaparım ben bu sarlotu.. Severim pratik ve leziz yemekleri
Sütlü tatlıları ayrı bir severim.. Eminim buda lezzetlidirEvet çok kolay canım.Yap bakalım beğenecekmisin.
Aa kız ne zaman gıttın sen yıne:) guzel olmazmı darısı basımaEveettt hemde memleketimdeyim suan.karadeniz bir baska guzel
Tabağın aynısından bizdede var
Bizdekinin de vardır bir onbeş senesi.Tabağın aynısından bizdede varrahat 15 senelik bizdeki
Hadi yaBizdekinin de vardır bir onbeş senesi.
yanlissss yazdik.yaaaa allah allah ne guluyonuz kucuk cocugaaaa
Ama biz yemiyoruz. Suyla orucumu açıyorum ya sonrasında yediklerim eşimin hadi hadi demesiyle :))
Sende mi yiyemeyenlerdensin?
kızlar selammmmmmmmmmmm
konuyla alakalı değil ama mutlaka burada bir bilen vardır
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/
dün arkadaşlar söylemişti canım aynende öyle yaptım missss gibi çok güzel oldu :) ama daha hala var birazı içinde farkli birşeyler bakıyorum netten. kp sağolsun ucuz bulmuş çok almış bende ziyan olsun istemiyorum .=)canım fırında közleyip çekirdeklerini temizledikten sonra derin dondurucuya koyabilirsin ister yoğurtlu ister arasına cevizle peyniri koyup sararak tüketebilirsin iki haliylede çok lezzetli oluyo