Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Olur neden olmasın çok güzel bir menü bir meze ya da salata daha ilave ederseniz daha zengin görünür masa ya da tavuk ızgaranın yanına közlenmiş biber elma dilim patateste olabilir

bugünkü iftar menüm

hindi sulu yayla çorbası
fırında tavuk incik
domates soslu karışık kızartma ( patates patlıcan kabak biber )
süzme yoğurt
vişne kompostosu
kemalpaşa tatlısı

dün davette olduğumuz için bugün evde 1 lokmalık bile yemek yok sabahtan beri hem çalışıyorum hem ne yapsam diye düşünüyorum.7 yi geçiyo evde olmam.pratik önerilerinizi bekliyorum kızlar

Canım buralardayım ama pek denk gelemiyoruzNasılsın canım
iyilik güzellik ramazanı yaşamaya çalışıyoruz canım iş güç devam evet göremiyorum seni birebir.. umarım sende iyisindir gerçi senin işlerin daha bir fazlalaşmıştır okullar tatil. gelenin gideninde bitmez senin şimdi..rabbim sağlık versinn..

Allah iyilik versin canım
Gelen giden yok canımAilem ile aynı şehirde değilimEş,dost ,arkadaş herkes tatile memleketlerine gittiHerkes Ramazan koşuşturmasındaBizde tayin istedik olur mu,olmaz mı sıkıntısındayımO yüzden bir yere gidemiyorum..
Bizim okul bitti ama kızların kursları var hala devam ediyoruz

geçenlerde okudum kuran kurslarına gidiyormuş kızlar ayrıca bir tebrik ettim seni.. nasipse bende ilk okul 1 . sınıfın tatilinde vereceğim oğlumu.. eee tayin işi ne zaman belli olacakmışş yeter gayri bu gurbetlikkk..rabbim gönlüne göre versin canım ..zamanı bellimiymişş..

Yayla çorbası
Karışık kızartma
Pilav
Cacık
Puding nasıl olur

hamarat hatun hemen bir menü çıkardı ortaya.o halde bu akşamki menüm çorba,kızartma ve cacık olacak.bizim evde 3.yemek yenmediği için pilavı yapmam sanırım.pudingide iftardan sonrada yapsamda olur dimi.

hepimize hayırlı bereketli iftarlar olsun inşallah

Sağol canım haftada 2 günde yaz okuluna gidiyorlarİnşaallah canım
Yetti gariCanım en geç haftaya Çarşamba deniyor bizde sabırsızlıkla bekliyoruz
Amin canım çok sağol

Bencede pilava gerek yok ben alternatif sunmuştumOlur canım isteğe bağlıBizde ılık veya soğuk yenir
Kolay gelsin hayırlı iftarlar

Az kaldı ama bizde beklemekten tükendikÇocuklar heyecan ile bekliyorlar
Canım çıkmama ihtimali olduğu için henüz toplanmıyorum ama pekte yerleşik sayılmam tüm işlerim duruyor
ayyy inşallah çıkarr haber ver çıkıncada senin adına göbekler atalım canımm evet o kararsızlık emanet yaşamaya sebep oluyor..ay inşallah nevrestem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…