sadece közleyip poşetleyip buzluğğa atıyoruz öyle mi canım. içine yağ vs de koymak gerekiyor muKözleyip kabuklarını soyup tek seferlik buzluğa koyabilirsiniz..Ben kış için her yıl koyarım.Çıkartıp salatalarda veya yemeklerin yanında yenebiliyor..1saat önce çıkartman yeterli olur..
Menemen yapabilirsin kavanozlara
Vahh vahhh yazık kardeşime yine aç kaldıGelmezse iftarı atlayıp sahura geçiş yaparım
Yok hiçbirşey koymuyoruzsadece közleyip poşetleyip buzluğğa atıyoruz öyle mi canım. içine yağ vs de koymak gerekiyor mu
YineVahh vahhh yazık kardeşime yine aç kaldı
Hergün aç garibimYine
Sanki ne zaman aç kalıyor
tamam akşam yapıyorum çok teşekkür ederim. son bir soru fırında mı közlüyorsun :=)Yok hiçbirşey koymuyoruz
Közleyin kabuklarını soyup,soğumaya bırakın.Soğuyunca tek kullanımlık poşetleyin ve buzluğa atın..
Ben 5-6 yıldır hep böyle yapıyorum.Koku veya bozulma olmuyor.
bende hala ne yemek yapıcam bılmıyorummBugün için pratik hiç duymadığım tarif gelmedi hala bekliyorum menümü oluşturmak için
Tutu yine görümceliği diyecektimHergün aç garibim
Şaka şaka sen son dakika yine yaparsın
Ben ekmek fırınına yollayıp közletiyorumtamam akşam yapıyorum çok teşekkür ederim. son bir soru fırında mı közlüyorsun :=)
Evde hamburger ekmeği var mı?bende hala ne yemek yapıcam bılmıyorumm
YineTutu yine görümceliği diyecektim
Arda çıktı mı ki nakayım o ne yapacak
nasılmıs acaba kacıncı sayfa hemen bakayım :) yoksada alırız nolucakkıEvde hamburger ekmeği var mı?
Efser geçen ekmek dolması tarifi koymuştu ben denedim süper oldu. Deneyebilirsin
kesinlikle ablacım kalıyo azda olsa ziyan etmeden ertesi gün yiyoruz. evet çok güzel ve eğlenceli geçtiMisafir gelince mutlaka kalıyor
Güzel bir şekilde atlamışsınız
Bak sende kabul ediyorsun yaptığını