Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

kızlar selammmmmmmmmmmm
konuyla alakalı değil ama mutlaka burada bir bilen vardır
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/

Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlar :KK43:
Bana kalsa çorba salata cacık yer geçerim :KK70:
Canım sizin ev kalabalık :KK19:Bizim eşim ,ben ve 3 çocuk :KK45:Çocukların yediği 1 kişilik bile değil:KK12:Benim kızlar yemek vermesen istemezler o kadar sevmiyorlar yemek yemeyi:KK70:
Yoksa çok istiyorum çeşitli yemekler yapayım ve hepsi bitsin:KK14:

Canım sizin ev kalabalık :KK19:Bizim eşim ,ben ve 3 çocuk :KK45:Çocukların yediği 1 kişilik bile değil:KK12:Benim kızlar yemek vermesen istemezler o kadar sevmiyorlar yemek yemeyi:KK70:
Yoksa çok istiyorum çeşitli yemekler yapayım ve hepsi bitsin:KK14:
Evet kalabalıkız :KK70: bende sinir olurum bi yemek kalınca

kızlar selammmmmmmmmmmm
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/
Közleyip kabuklarını soyup tek seferlik buzluğa koyabilirsiniz..:KK19:Ben kış için her yıl koyarım.Çıkartıp salatalarda veya yemeklerin yanında yenebiliyor..1saat önce çıkartman yeterli olur..
Menemen yapabilirsin kavanozlarao_O

kızlar selammmmmmmmmmmm
közle at buzluğa sonrada limonlu sarımsaklı, yada yoğurtlu yapıp yapıp yersin :kk77:

X