- 9 Ocak 2015
- 19.209
- 79.794
Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlarPinkom benimde öyle
Ne yapayım yenmiyorMisafirde yok
Bana kalsa çorba salata cacık yer geçerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlarPinkom benimde öyle
Aynen Nevoşum. Biz zaten çok çeşit aramıyoruz biliyorsun. Sadece pilav olsa da yerizPinkom benimde öyle
Kütüğüm Malatya ben artık Malatyalıyım
Doğum yerimi de değiştircem elimden gelse
Pinkom benden çok Malatyalısın
Canım sizin ev kalabalık Bizim eşim ,ben ve 3 çocuk Çocukların yediği 1 kişilik bile değilBenim kızlar yemek vermesen istemezler o kadar sevmiyorlar yemek yemeyiKeşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlar
Bizimde öyle canım çorba ve tek çeşit bile yetiyorAynen Nevoşum. Biz zaten çok çeşit aramıyoruz biliyorsun. Sadece pilav olsa da yeriz
Evet kalabalıkız bende sinir olurum bi yemek kalıncaCanım sizin ev kalabalık Bizim eşim ,ben ve 3 çocuk Çocukların yediği 1 kişilik bile değilBenim kızlar yemek vermesen istemezler o kadar sevmiyorlar yemek yemeyi
Yoksa çok istiyorum çeşitli yemekler yapayım ve hepsi bitsin
Bugün için pratik hiç duymadığım tarif gelmedi hala bekliyorum menümü oluşturmak içinBizimde öyle canım çorba ve tek çeşit bile yetiyor
Közleyip kabuklarını soyup tek seferlik buzluğa koyabilirsiniz..Ben kış için her yıl koyarım.Çıkartıp salatalarda veya yemeklerin yanında yenebiliyor..1saat önce çıkartman yeterli olur..kızlar selammmmmmmmmmmm
konuyla alakalı değil ama mutlaka burada bir bilen vardır
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/
Maşaallah canımÇok şanslısın kıymetini bilYalnız iftar yapmak çok zor oluyor..Evet kalabalıkız bende sinir olurum bi yemek kalınca
Pratik ve hiç duymadığınBugün için pratik hiç duymadığım tarif gelmedi hala bekliyorum menümü oluşturmak için
közle at buzluğa sonrada limonlu sarımsaklı, yada yoğurtlu yapıp yapıp yersinkızlar selammmmmmmmmmmm
konuyla alakalı değil ama mutlaka burada bir bilen vardır
bende çok fazla kırmızı kapya biber var .. kp almış bi kasa. bunla kış için neler yapabilirim salça dışında bildiği ve güvendiği bi tarifi olan var mı :/
Evet yoruluyorum ama onlar için herşey yaparım kalabalık olmak çok güzel gerçekten...Maşaallah canımÇok şanslısın kıymetini bilYalnız iftar yapmak çok zor oluyor..
Evett Efserin Ekmek dolması gibiPratik ve hiç duymadığın
Allah kabul etsin canımEvet yoruluyorum ama onlar için herşey yaparım kalabalık olmak çok güzel gerçekten...
Gelmezse ne olacakEvett Efserin Ekmek dolması gibi
Olursunuz olursunuz :)) allah razı olsunAllah kabul etsin canım
Benim çocuklar büyüseydi bizde öyle olurduk
Gelmezse iftarı atlayıp sahura geçiş yaparımGelmezse ne olacak
Keşke benim abilerde kabul etse az çeşit yapınca surat yapıyorlar