Habibtem hepsi senin olsun beyamelekimm elliciklerine saglikkk arika olmus bir parca gondersen eyyi olur
Habibtem menibugunku menim lahana srmasi mendi mercimek corbasi sigara boreki kibris tatlisi
aman yaaa telefondaaa u i yan yanaaa olmadi simdi teeesssuf ederimm beni boyle sey etmeyecektinHabibtem menidegil menu
aman yaaa telefondaaa u i yan yanaaa olmadi simdi teeesssuf ederimm beni boyle sey etmeyecektin
gonder arabictanaHabibtem hepsi senin olsun beya
Ellerine sağlık kuzum nefis görünüyorSahur:
Peynirli kolböregi
İzmir tulum peynir
Cecil peyniri
Domates-salatalık sögüs
Kavun
Cay
Eki Görüntüle 1575797
Saol kuzu beraber olsun.Ellerine sağlık kuzum nefis görünüyor
O kafa kırma isteği bende de ara ara oluyor, bazen o kadar sinirleniyorum ki boğup bir kenara atmak istiyorumHehehe :)bizde oyle hayaller kurardık :)yok evimiz olsa yok hiç ayrılmasak ..4yıllık evliyim misal bugün kafasını kırmamak için zor tuttum kendimi :)eşekl
K yaparlarsa yemek bile yapmayız :)
malatyaya laf soylemeyın ama :) 81 ılde bızden cok var ayrıca gelınımızıde kutugumuzden sayar baska memelekete yar etmeyız:):)Belli olmaz o.Gelininiz olsun insanın önce kendi memleketi bi kerem.
Hemşom beni yalnız bırakmayınmalatyaya laf soylemeyın ama :) 81 ılde bızden cok var ayrıca gelınımızıde kutugumuzden sayar baska memelekete yar etmeyız:):)
Misafir gelince mutlaka kalıyordün akşam iftarda misafirlerim vardı çok güzel geçti güzel bi akşam dı ama masamın resmini çekmeyi unutmuşum
bugünkü menüm ise
mercimek çorbası(dünden)
tavuk(dünden)
pilav(dünden)
fasulye(dünden)
tulumba(dünden)
ne çok şey kalmış be