Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Biz evlensek de güzel güzel sofralar kursak diye hayaller kuruyoruz, sen değerini bilmiyorsun ah adalet :KK70:
Hehehe :)bizde oyle hayaller kurardık :)yok evimiz olsa yok hiç ayrılmasak ..4yıllık evliyim misal bugün kafasını kırmamak için zor tuttum kendimi :)eşekl
K yaparlarsa yemek bile yapmayız :)

2015-07-04 19.39.51.jpg

Ellerinize sağlık:kk77:
Yemek yarışmasına katılmak ister misiniz?:KK19:
Ramazan Sofraları Yemek Yarışmasına Katılımlarınızı Bekliyoruz..:KK56:Linki tıklayın Lütfen..

teşekkür ederim, bi bakiyim:KK54:

teşekkür ederim:KK68:, evet katılamak istiyorum lakin daha evvel yarşmaya katılmadğımdan bi bilgim yok, detayları paylaşırsanız çok sevinirim:KK19::KK19:
Verdiğim linkte örnek yarışma konuları var onları incelerseniz size yardımcı olacaktır..
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım:KK56:
İftar sofranızın resimlerini çekeceksiniz..Bunun dışında masanızda olacak 1 tarifin yapım aşamalarını resimleyip konu açacaksınız..Tarifi ve resimleri ekleyeceksiniz..:KK19:Katılım süresi tamamlanınca oylamaya geçiyoruz:KK19:

p
Verdiğim linkte örnek yarışma konuları var onları incelerseniz size yardımcı olacaktır..
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım:KK56:
İftar sofranızın resimlerini çekeceksiniz..Bunun dışında masanızda olacak 1 tarifin yapım aşamalarını resimleyip konu açacaksınız..Tarifi ve resimleri ekleyeceksiniz..:KK19:Katılım süresi tamamlanınca oylamaya geçiyoruz:KK19:

peki, teşekkür ederim:KK19::KK28:

X