Hehehe :)bizde oyle hayaller kurardık :)yok evimiz olsa yok hiç ayrılmasak ..4yıllık evliyim misal bugün kafasını kırmamak için zor tuttum kendimi :)eşeklBiz evlensek de güzel güzel sofralar kursak diye hayaller kuruyoruz, sen değerini bilmiyorsun ah adalet
Ellerinize sağlık
Ellerinize sağlık
Yemek yarışmasına katılmak ister misiniz?
Ramazan Sofraları Yemek Yarışmasına Katılımlarınızı Bekliyoruz..Linki tıklayın Lütfen..
Ellerinize sağlık
Yemek yarışmasına katılmak ister misiniz?
Ramazan Sofraları Yemek Yarışmasına Katılımlarınızı Bekliyoruz..Linki tıklayın Lütfen..
Kategorimiz Ramazan sofralarıpeki resimleri nerede paylaşıcaz ?
Kategorimiz Ramazan sofraları
Bir tarif ve sofranızın resmini bu bölüme konu açacaksınız.
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
Katılmak isterseniz detaylar hakkında yardımcı olabilirim
Verdiğim linkte örnek yarışma konuları var onları incelerseniz size yardımcı olacaktır..teşekkür ederim, evet katılamak istiyorum lakin daha evvel yarşmaya katılmadğımdan bi bilgim yok, detayları paylaşırsanız çok sevinirim
Verdiğim linkte örnek yarışma konuları var onları incelerseniz size yardımcı olacaktır..
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
İftar sofranızın resimlerini çekeceksiniz..Bunun dışında masanızda olacak 1 tarifin yapım aşamalarını resimleyip konu açacaksınız..Tarifi ve resimleri ekleyeceksiniz..Katılım süresi tamamlanınca oylamaya geçiyoruz
Sizi geçip egemenliğinize son vereceğiz.
Ellerine sağlık canım.Buyrun telli baba tatlısı..
Eki Görüntüle 1575733
Böyle idi ...
Eki Görüntüle 1575735
Eki Görüntüle 1575736
Tesekkur ederim adracim..Ellerine sağlık canım.
Bizi geçmeniz biraz zorSizi geçip egemenliğinize son vereceğiz.
Pinko da hemşeri ilan etmiş kendini nasıl oluyorsa.Sanki kendi Malatya`lı.Hanımköylünün tersi bu da.
melekimm elliciklerine saglikkk arika olmus bir parca gondersen eyyi olurEki Görüntüle 1575600 Hanimlar esimin dogum gunuydu bende pasta yapiyim dedim yemek sonrasi tatli niyetine sizce nasil olmus
Belli olmaz o.
Sizin daha kapsamlı tüm bölge kesin geçersinizBelli olmaz o.Gelininiz olsun insanın önce kendi memleketi bi kerem.
Hevesini alsın çocuk.Sizin daha kapsamlı tüm bölge kesin geçersiniz
Çok istekli kırmayalım