- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Kolay gelsin canımay hepinize teşekkür ederim bende börek tarzı bişey yapayım o zaman :))))
Hayırlı RamazanlarBen malesef bu sene tutamayacam ama esim için düşündüğüm guzel menulerim var insallah burda paylasicam
Allah razi olsun canim hayirli ramazanlarHayırlı RamazanlarBebeginiz sağlıkla doğar inşaallah
Bekliyoruz menülerinizi
Ellerinize sağlık
Hoşgeldin canımEn sevdiğim topikGeçen sene epey fikir almıştım, bu sene de bol bol resim atarsınız umarım öyle daha çok yapasım geliyor
Senin Böreğeniii yirimay hepinize teşekkür ederim bende börek tarzı bişey yapayım o zaman :))))
HoşbuldumHoşgeldin canımHayırlı Ramazanlar
Bekliyorum resim ve menülerinizi
İnşaallah canımHoşbuldumSize de hayırlı ramazanlar
Ramazan boyunca takipte olacağım ben de yazarım elimden geldiğince arada resimde atarım
HaklısınHayır canımramazanı degerlendirmem lazım
Hayırlı Ramazanlar canımHayirli Ramazanlar kizlar,
Ben ilk iftara hünkar beğendi yapmayi dusunuyorum. Yaninda yogurtlu bugdayli bir çorba var, komşum bugün pişirmiş de bana da getirmiş sag olsun, çorbanin adini bilmiyorum. Yogurt ve salata da olur muhtemelen.
Diyette oldugum için tatli olmayacak =))
Konu çok iyi olmuş, çok güzel fikir ediniriz birbirimizden, özellikle misafir çagiracagimiz zaman =)
Hayırlı Sahurlar canımEki Görüntüle 1559579 Eki Görüntüle 1559580
hayırlı geceler hanımlar sahur için hazırım ben..boregim hazır..keyifli sahurlar..
Hayırlı RamazanlarBndetakipteyim kızlar. Bolbol uğriycam