Hayırlı Ramazanlar canımhayırlı ramazanlar hepimize : )
Bizim sahur menümüz kuru yufkadan tavada börek ve kahvaltılık.Sizin menü hazır mı
Ne yapacağımız belli olursa gerisi gelirHoşbulduk tatlım
Doğru ne yapaçağını bildikten sonra gerisi kolayburası iyi fikir veriyor canım
Kolay gelsin,afiyet olsunBizim sahur menümüz kuru yufkadan tavada börek ve kahvaltılık.
Yumurta salatasıne yapabilirim sahur için bu hazırladığım ilk sahur olacak biraz yardım lazım :/
Ben kol böreği yaptım buzdolabımda dinleniyor...ne yapabilirim sahur için bu hazırladığım ilk sahur olacak biraz yardım lazım :/
Ellerine sağlık Efser'cimBen kol böreği yaptım buzdolabımda dinleniyor...
Eki Görüntüle 1559454
Sahurda kızarması kaldı fazla gelecek buzluğa atarım galibaEllerine sağlık Efser'cim
Fırsat olursa pisirdikten sonrada görelimSahurda kızarması kaldı fazla gelecek buzluğa atarım galiba
Sağol canım.Size de afiyet olsun.Kolay gelsin,afiyet olsun
Biz kahvaltı yapacağızYumurta salatası yapabilirim
Sağol canımSağol canım.Size de afiyet olsun.
Aşka gelmiştir,mübarek günYarım saat önce ezan okundu.Şimdi yine okunuyor.Hocalar da şaşırdı.
İnşallahFırsat olursa pisirdikten sonrada görelim
İyi olur sonra yersiniz
Ramazan dolayısıyla öne çektiler galiba.Ama emin olamayıp iki kere okudular sanırım.Aşka gelmiştir,mübarek gün
Teşekkür ederim canımSağol canım hoşgeldinHayırlı Ramazanlar Afiyet olsun
Hayırlı Ramazanlarbenimde bu geceki sahur menüm kahvaltı,çay,Çorba mutlaka olurdu ama bu gece yokeşimin midesine tost,Börek vs dokunuyor sahurda hafif yiyoruz
İftarıda yarın yazarım inş daha belli değil
Karışıklık olmuşturRamazan dolayısıyla öne çektiler galiba.Ama emin olamayıp iki kere okudular sanırım.