Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Evet iştede çok yoğunum işler birikmiş o yüzden Ramazan ayınında yorgunluğu yoğunluğu:confused:7 de evdeyim canım işte 1 buçuk saatim var çok şükür yemek yetişir tabi ki ama eşimde kızartma türlerini çok seviyor yemek seçiyor o yüzden sorunluyuz biraz inanır mısın makarna hastası, tatlı hastası bana olmasada olur diyen bir eş geldi :KK70:

oo yemek secmesı kotuymus ıste :) bırde kızatma kolay gorunsede daha kotu sonrası temızlıgı falan :) hadı ya makarna sevılmez mı :kk77: hos ben yıyemesemde :KK48:

Gülüklü çorba öneriyorum. .

Farklı ve dolu dolu bir çorba. .

Hem misafir için farklı. .

Ana yemek olarak İslim kebabı. .

oo yemek secmesı kotuymus ıste :) bırde kızatma kolay gorunsede daha kotu sonrası temızlıgı falan :) hadı ya makarna sevılmez mı :kk77: hos ben yıyemesemde :KK48:
Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacak:KK70:Sen niye yiyemiyorsun :KK53:
Gülüklü çorba öneriyorum. .

Farklı ve dolu dolu bir çorba. .

Hem misafir için farklı. .

Ana yemek olarak İslim kebabı. .

Gülüklü çorba ilk defa duyuyorum canım bakıyorum hemen:KK55:İslim kebabına bayılırım eşim patlıcan sevmiyor onu misafire hazırlayacağım kendimi zor tutuyorum yanında pilavla harika oluyor ya :kk77:açıktım mı ne :KK53:

Allahtan yemek seçmiyorum ben diyor demek ki seçse ne olacak:KK70:Sen niye yiyemiyorsun :KK53:

Gülüklü çorba ilk defa duyuyorum canım bakıyorum hemen:KK55:İslim kebabına bayılırım eşim patlıcan sevmiyor onu misafire hazırlayacağım kendimi zor tutuyorum yanında pilavla harika oluyor ya :kk77:açıktım mı ne :KK53:

YÖRESEL yemek. .
dene canım. .
minik köfteler. .
tavuk..
nohut. .
prinç..
salça. .
su..
tuz..
karabiber. .

Daha bende sadece masayı kurdum daha..
yemekleri sıcak olsun 6dan sonra yaparım.
.

YÖRESEL yemek. .
dene canım. .
minik köfteler. .
tavuk..
nohut. .
prinç..
salça. .
su..
tuz..
karabiber. .

Daha bende sadece masayı kurdum daha..
yemekleri sıcak olsun 6dan sonra yaparım.
.

İçinde yok yok maşallah çok doyurucu enerjik bir çorba denemek isterim canım:kk77:Evet 6dan sonra sıcak sıcak bir daha ısıtmaya gerek kalmaz:KK16:

ayy sımdı bak aklımı celdınız bundada fıkır ıstıyorum :)
kozlenmıs patlıcanı yogurtlaayıp ustune sos doksem yeterlımı baska meze turu ekleyyeım mı ? yoksa bunların yerıne mantımı yapsam yada bıldıgınız baska meze turu varmı off kafamda delı sorular
:KK12:o_O

ben dıyetteyım canım 11 ay boyunca yaptım sımdı kılo korumaya gectım :)
sen esını alıstır sevmesede :)

Ben patlıcanla ne yapayım arkadaşlar bana bir tarif lütfen
yarın için yapıcam yarına kadar yazabilirsiniz

Karnıyarık , ımam bayıldı ( kozleyerek yapıyorum ben genelde koz tadını sevıyorsanız harıka oluyor ınanılmaz hafıf bazende patlıcanları hafıf yaglayıp fırına atıyorum oda kızartmaya benzıyor ama hafıf oluyor yıne :) )
islim kebabı ( ben yıne kalorısı dusuk ve hafıf olsun dıye patlıcan dılımlerının bır tarafına fırcayla az yag surup tost makınesınde kızartıyorum ve yıne hafıf oluyor )
ali nazik :kk77:
oturtma yapabılırsın yıne patlıcanları dılımleyıp tost makınesınde kızartıyorum :KK53:
yada patlıcan, bıber, kırmızı bıber,sogan, bol domate,tuz,yag bunları cıgden tencereye dogruyorum ocaga koyuyorum nefıs oluyor :kk77::kk77: yanına cacık :kk77:
patlıcanı o kadar cok sevıyorum kı daha cok cesıtlerde yapılabılır :kk77:

ben dıyetteyım canım 11 ay boyunca yaptım sımdı kılo korumaya gectım :)
sen esını alıstır sevmesede :)

Karnıyarık , ımam bayıldı ( kozleyerek yapıyorum ben genelde koz tadını sevıyorsanız harıka oluyor ınanılmaz hafıf bazende patlıcanları hafıf yaglayıp fırına atıyorum oda kızartmaya benzıyor ama hafıf oluyor yıne :) )
islim kebabı ( ben yıne kalorısı dusuk ve hafıf olsun dıye patlıcan dılımlerının bır tarafına fırcayla az yag surup tost makınesınde kızartıyorum ve yıne hafıf oluyor )
ali nazik :kk77:
oturtma yapabılırsın yıne patlıcanları dılımleyıp tost makınesınde kızartıyorum :KK53:
yada patlıcan, bıber, kırmızı bıber,sogan, bol domate,tuz,yag bunları cıgden tencereye dogruyorum ocaga koyuyorum nefıs oluyor :kk77::kk77: yanına cacık :kk77:
patlıcanı o kadar cok sevıyorum kı daha cok cesıtlerde yapılabılır :kk77:
İşte farklı bir şey yapıyım diyorum ali nazik yapayım o zman

Screenshot_2015-06-30-15-37-02-1.png

X