Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Hayırlı Ramazanlar herkese bende bu sene 2 haftalık taze gelin olarak sofralar hazırlamaya başlıyorum fırsat buldukça menülerimi eklerim :nazar::KK68:

İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Zeytinyağlı yaprak sarması ( annem kıyamadı gönderdi:oops:)
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta

Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Domates+salatalık ( olmazsa olmazımız)
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta
Çay bol bol:KK50:

Bereketli sofralar olsun inşallah:nazar::kk77:
Allah mutlu etsin.Tebrik ederim Nehir.:KK37:

Hayırlı Ramazanlar herkese bende bu sene 2 haftalık taze gelin olarak sofralar hazırlamaya başlıyorum fırsat buldukça menülerimi eklerim :nazar::KK68:

İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta

Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta

Hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklar

Çok şükür canım iyiyim.Ramazan hali işte yemeklerle haşır neşirim.:KK48:
Sorma annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum çalışırken çok zor ayrıca ev hanımlığı:KK53:İftarla sahur arası çok kısa iftar yemeğini hazırla kaldır bulaşıkları hallet 2 saat uyuyamıyorum tekrardan sahur menüsünü hazırla toparla sabaha işe gideceksin mutfakta birşey kalmasın falan iyice yoruldum yeni evliyiz çamaşırları hiç saymıyorum bile :KK70:

Hayırlı olsun canım ömür boyu mutluluklar
Teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallah:nazar::KK68:Bende sizlerden fikir almaya geldim o kadar yemek yaptım evlenince hepsini unuttum sanki hafızam gitti anneme dün sigara böreğine süt yağ ekipmi katlıyorduk diye sordum o derece yani :KK70:

Teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallah:nazar::KK68:Bende sizlerden fikir almaya geldim o kadar yemek yaptım evlenince hepsini unuttum sanki hafızam gitti anneme dün sigara böreğine süt yağ ekipmi katlıyorduk diye sordum o derece yani :KK70:
Oluyor öyle bazen canım
Bende yeni evliyim evimize mutfağımıza alışana kadar böyle telaşlarımız olur heralde

Sorma annemin kıymetini çok daha iyi anlıyorum çalışırken çok zor ayrıca ev hanımlığı:KK53:İftarla sahur arası çok kısa iftar yemeğini hazırla kaldır bulaşıkları hallet 2 saat uyuyamıyorum tekrardan sahur menüsünü hazırla toparla sabaha işe gideceksin mutfakta birşey kalmasın falan iyice yoruldum yeni evliyiz çamaşırları hiç saymıyorum bile :KK70:
Çok erken başlamışsın ev hanımlığına.:KK48:Şimdi biraz zor gelir ama alışırsın bu rutine kolay gelir sonra.Şimdi yeni ya herşeyin mükemmeli yakalamak istiyorsundur evinde.Biraz zaman geçsin amann çamaşırları da sonra yıkarım dersin.:-)

Ayni fikirdeyom ben hep mutfaktayim :KK43: artik esim diyorki sende oructun gel otur ama zahmet edip kendisi yapmaz :KK66:

Veeee.. Cayy saati..yanindada tatli...
IMG_130506813828077.jpeg

İftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Tavuklu pilav
Cacık
Halley pasta

Sahur menümüz;
Kahvaltılıklarımız
Kızarmış ekmek
Tavada yumurta

Hayırlı olsun canım:KK36:

X