- 9 Ocak 2015
- 19.212
- 79.815
Yok kız her zaman öyle mutlu şıkır değilim ama şöyle tuhaf bi yanım var bir dakikam bir dakikama tutmuyorEnerjin süper ya ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız her zaman öyle mutlu şıkır değilim ama şöyle tuhaf bi yanım var bir dakikam bir dakikama tutmuyorEnerjin süper ya ne güzel
İkizler burcu musun yoksaYok kız her zaman öyle mutlu şıkır değilim ama şöyle tuhaf bi yanım var bir dakikam bir dakikama tutmuyor
Yok teraziİkizler burcu musun yoksa
Terazi dengeli olmaz mıBen ikizlerim sağım solum belli olmuyor ondan sordumYok terazi
Yok vallaha tam bi dengesizimTerazi dengeli olmaz mıBen ikizlerim sağım solum belli olmuyor ondan sordum
aaa negüzel miş bu tuttum ben yalnız o kabaklar o tavuklara göre az değil mi?
ilk defa duydum ya a101 de tepsi böreği nasıl satılıyo ki dondurulmuş falan mı?
et graten nasıl oluyor, merak ettim?
hiç kadınbudu köfte yapmadım
ah bi cesaret edebilsem şu içli köfteye
Terazi dengeli olmaz mıBen ikizlerim sağım solum belli olmuyor ondan sordum
et graten nasıl oluyor, merak ettim?
EŞİM TERAZİ ÇOK ZOR BİR BURÇSUNUZ VALLAHİYok terazi
canım eski nicim tanem111 ondan karıştırmış olabilirsin evet Malatyalıyım tatlım [/QUevet
evet canım oymuş
malatya yemeklerini çok seviyorum ben,sende yoğurtlu yemekler paylaşmıştın canım onlara bakacaktımcanım eski nicim tanem111 ondan karıştırmış olabilirsin evet Malatyalıyım tatlım
Sen yoğurtlu köftelerimizi söylüyorsun evet vardı o konudamalatya yemeklerini çok seviyorum ben,sende yoğurtlu yemekler paylaşmıştın canım onlara bakacaktım
evet canım onları söylüyorum birde sanki yeşilmercimek karıştırdığın bir yemekte var dıSen yoğurtlu köftelerimizi söylüyorsun evet vardı o konuda
Buldum canım işte burda kabaklı mercimekli köftemizevet canım onları söylüyorum birde sanki yeşilmercimek karıştırdığın bir yemekte var dı