Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Evet canım küçük yaşta evlenince böyle hayat erken kaşıladı bizi :nazar:teşekkür ederim :KK60:
Ya Sizde de sey oluyomu genc anne olarak
Aa sizin mi?
Annesimisiniz? Ablası sandım
Kac yasinda evlendiniz ki ?
Gibi gibi sasmalar fln.
Bende genc anne olarak 30yasindayim 10yasinda oglum var.
Hayirda garipsencek bi durum gibi gelmiyo bana
Bu insanların halleri tuhaf geliyo.
Gerci elalem diye bir orgut var herseye konusuyolar :KK48:
Sizde yasiyomusunuz bu durumlari
Bu arada Allah bagıslasın evlatlarınızı
Hayırlı evlat olsunlar insallah.

Ya Sizde de sey oluyomu genc anne olarak
Aa sizin mi?
Annesimisiniz? Ablası sandım
Kac yasinda evlendiniz ki ?
Gibi gibi sasmalar fln.
Bende genc anne olarak 30yasindayim 10yasinda oglum var.
Hayirda garipsencek bi durum gibi gelmiyo bana
Bu insanların halleri tuhaf geliyo.
Gerci elalem diye bir orgut var herseye konusuyolar :KK48:
Sizde yasiyomusunuz bu durumlari
Bu arada Allah bagıslasın evlatlarınızı
Hayırlı evlat olsunlar insallah.
Çok oldu girdiğim magazalarda uzun zaman görmediğim insanların bu kim dediklerinde kızım diyince ellerini ağzına kapatıp gözleri yuvasından çıkaçak gibi oluyor
çitten biz abla kardeş gibiyiz asılda kötü taraflarıda çok güzel yanlarıda var çoçuğa anne olduğunu herzaman histirmek lazım ben şuna karşıyım" ben onun arkadaşı gibiyim yok ablası gibiyim "hayır ben onun annesiyim sen onun ablası arkadaşı olursan annesi kim olacak kim doğru yollu gösterecek bunun uyarısını hep kızıma yaparım ben senin annenim diye. Ama bir yerden sonra bizde filim kopuyor birlikte çok eğleniyoruz çok espiri yaparız ben ondan akıl alırım o bana sorar tabi arada bu uyarıyı yaparım "ben senin annenin "derim
Etrafta çok tuaf bakanı görmedim ama gıpta ettiklerini seziyorum :nazar:onu bakışlarda yakalıyorum. Benim yaşımdaki insanların daha yeni bebekleri oluyorken benim boyumu aşkın kızım var bu onların hoşlarına gidiyor ben kimsenin lafına bakmıyorum bence sende bakma bu devirde doğru insanı bulmak çok zor benim yaşımdaki insanların 2. Evliliklerini yaptılar ve ben bu konuda şükür ediyorum evet küçük yaşta evlenerek çok zor günlerim oldu piskolojik anlamda ama kendime baktığımda iyiki yapmışım dediğim şey şuan daha teçrübeliyim ve tabi biraz daha rahatım tabi çoçukların derdi bitmez ama huzurum bu dünyanını tüm mülklerine değer :nazar:

Çok oldu girdiğim magazalarda uzun zaman görmediğim insanların bu kim dediklerinde kızım diyince ellerini ağzına kapatıp gözleri yuvasından çıkaçak gibi oluyor
çitten biz abla kardeş gibiyiz asılda kötü taraflarıda çok güzel yanlarıda var çoçuğa anne olduğunu herzaman histirmek lazım ben şuna karşıyım" ben onun arkadaşı gibiyim yok ablası gibiyim "hayır ben onun annesiyim sen onun ablası arkadaşı olursan annesi kim olacak kim doğru yollu gösterecek bunun uyarısını hep kızıma yaparım ben senin annenim diye. Ama bir yerden sonra bizde filim kopuyor birlikte çok eğleniyoruz çok espiri yaparız ben ondan akıl alırım o bana sorar tabi arada bu uyarıyı yaparım "ben senin annenin "derim
Etrafta çok tuaf bakanı görmedim ama gıpta ettiklerini seziyorum :nazar:onu bakışlarda yakalıyorum. Benim yaşımdaki insanların daha yeni bebekleri oluyorken benim boyumu aşkın kızım var bu onların hoşlarına gidiyor ben kimsenin lafına bakmıyorum bence sende bakma bu devirde doğru insanı bulmak çok zor benim yaşımdaki insanların 2. Evliliklerini yaptılar ve ben bu konuda şükür ediyorum evet küçük yaşta evlenerek çok zor günlerim oldu piskolojik anlamda ama kendime baktığımda iyiki yapmışım dediğim şey şuan daha teçrübeliyim ve tabi biraz daha rahatım tabi çoçukların derdi bitmez ama huzurum bu dünyanını tüm mülklerine değer :nazar:
ama yavru bu güzel bişi 3 çocuk ve halen yıpranmamış bir beden ve ablası dedirtecek bir görüntü.. mükemmel bişi

ama yavru bu güzel bişi 3 çocuk ve halen yıpranmamış bir beden ve ablası dedirtecek bir görüntü.. mükemmel bişi
Evet güzel :KK200:erken evlenmeyi savunmuyorum ama şunuda diyebilirim karekter sağlamsa kaldırıla biliniyor Ama tabi dediğim gibi biraz piskoloji hasar alıyor ilk yıllarda o da egenliğin verdiği sorunlar ama şimdi gerçekten insanların bana bakışını yakalayınca biraz gururum okşanıyor hani yani :KK30:

Kesinlikle güzel bisi
Ortaya cıkmıs bi cocuk oluyo erkenden
Onunla buyuyosun
Ama insanların ayy erkenden mi vs demeleri hosuma gitmiyo
Ha 20yasinda.anne olmusum
Ha 25-25nolcak yani
Fark ne?
Annemisin evet. Annesin yani
Oglumla aramda o sevie var
Cok soruyo, cok anlatiyo ama cok söz dinleyen bi evlat
Bi de 30diyince bisi bulamayip 24gibi duruyosun ! Bekar sandim! Bekar gibisin demeleri tuhaf.
Her anne sisman yada yasini almis bakimsiz falan mi olmali
İnsanlarin gozunde bir anne portresi var galiba herkes oyle olmalı mantigiyla bakiyo bazilari.
Bakısların haricinde sorun yok bizde de.
Ama insan anlıyo bakıslardan.
Birde annemle gezince annem ben oglum beni bekar sanip oglumu kardesim.sananlar oluyomus
Benimde bir cok tanidigim,imrendigim genc anneler var suan cocuklari boyunca olmus.
Biz de annemle oyleydik
Hep birlikde gezerdik ki hala oyleyiz herkes imreniyoruz derdi.
İyiki annemde genc anneymis.diyorum arkadasa.hic ihtiyac duymadim.
Ama benim ki.erkek
Buyudukce ergenlik caginda asi olmaz umarım.
Yasayıp gorucez artık
Konuyu saptrdim.azcık.ama guzel oldu
Huzurlu,mutlu gunlere sevgiyle..

Kesinlikle güzel bisi
Ortaya cıkmıs bi cocuk oluyo erkenden
Onunla buyuyosun
Ama insanların ayy erkenden mi vs demeleri hosuma gitmiyo
Ha 20yasinda.anne olmusum
Ha 25-25nolcak yani
Fark ne?
Annemisin evet. Annesin yani
Oglumla aramda o sevie var
Cok soruyo, cok anlatiyo ama cok söz dinleyen bi evlat
Bi de 30diyince bisi bulamayip 24gibi duruyosun ! Bekar sandim! Bekar gibisin demeleri tuhaf.
Her anne sisman yada yasini almis bakimsiz falan mi olmali
İnsanlarin gozunde bir anne portresi var galiba herkes oyle olmalı mantigiyla bakiyo bazilari.
Bakısların haricinde sorun yok bizde de.
Ama insan anlıyo bakıslardan.
Birde annemle gezince annem ben oglum beni bekar sanip oglumu kardesim.sananlar oluyomus
Benimde bir cok tanidigim,imrendigim genc anneler var suan cocuklari boyunca olmus.
Biz de annemle oyleydik
Hep birlikde gezerdik ki hala oyleyiz herkes imreniyoruz derdi.
İyiki annemde genc anneymis.diyorum arkadasa.hic ihtiyac duymadim.
Ama benim ki.erkek
Buyudukce ergenlik caginda asi olmaz umarım.
Yasayıp gorucez artık
Konuyu saptrdim.azcık.ama guzel oldu
Huzurlu,mutlu gunlere sevgiyle..
Canım kim ne derse desin biz onlar için yaşamıyoruz boşver duyma bence canını hiç sıkma
Herşeyden önemlisi mutluluğun ve huzurun eğer öyleysen sana söyleyenenlere inadına gül hayat çok kısa ve sen avantajlısın bunu unutma:KK66:sanada canım :KK60:

Kızlar yarın ablam geliyor bikaç gün kalıcaklar :KK71:Hemen haZırlıklara başlamalıyım
Menüm şöyle olucak
Mercimek çorbası
Sarma
Peynirli ve patatesli rulo börek
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Salata
Tatlı olarak
İrmik tatlısından yapıcam gene :KK70:
(Sizce eklenmesi gereken bir şey var mı?
Ellerinize sağlık:kk77:Daha ne olsun:KK45:

• 700 gram kuşbaşı et(dana veya kuzu tercihe bağlı)
  • 7-8 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı biber
  • 4 orta boy soğan
  • Yarım kg mantar
Beşamel sos:
  • 3 kaşık tereyağı
  • 2 kaşık un
  • 2 bardak süt
  • Tuz
  • Karabiber
Üzeri için;
  • Taze kaşar

Öncelikle etleri bir tavaya koyup kavuruyoruz. Rengi döndükten sonra yarım ay şeklinde ince ince kıydığımız soğanları koyuyoruz.Beraber biraz daha pişiriyoruz.Ardından julyen doğradığımız biberleri ekliyoruz. Mantarları ayrı bir tavada pişiriyoruz ki eti sulandırmasın. Pişen malzemelerimizi bir borcama koyup beşamel sosumuza geçiyoruz. Önce bir tavada tereyağımızı eritiyoruz. Ardından unumuzu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz. Üstüne yavaş yavaş kısık ateşte sütümüzü ekliyoruz. Lütfen kısık ateşte ve çok yavaş yavaş ekleyin. Unumuzun kıvamı kaşıktan tam cıvık olmayacak şekilde akacak şekilde olana kadar sütümüzü ekliyoruz. Tuz ve karabiberimizi de göz kararı ekliyoruz. Sosumuz sıcakken borcama aldığımız malzemelerin üstüne döküyoruz .Komple harmanlıyoruz malzemelerle sosu. En son olarak üstünü kaplayacak şekilde rendelenmiş kaşarlarımızı döküyoruz. Önceden 220 derecede ısınmış fırınımıza veriyoruz. Üstü kızardığında et gratenimiz hazır demektir

ben bu tarifi yaptım canım ama mantar sevmediğim için mantar koymadım onun yerine küp küp doğranmış kızarmış patates koydum gayette güzel oldu :)
güzelmiş canım çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

yıldız şehriye ile yapılan bi salata içine turşu, dere otu, kırmızı biber katıyorum ben :)
he anladıımm keşki resim de olaydı, değişik salatalara bayılırım da...

X