Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum Günün kutlu olsun canımbugün iftar menüm yok,
çünkü eşimle dışarda yiyeceğiz
şeyyy bugün benim doğum günüm deee
teşekkür ederim nevrestecimmDoğum Günün kutlu olsun canım
Hayırlı iftarlar
Malatyadada kiralar uçtu cnm :)allah yardımcınız olsun ,ilçesi falan olursa yine uygun olurdaÇok teşekkür ederim canımBurda 800-1000 arası canım
Benim şuan 800 ama Ağustos'ta 900 olurOda içinde olduğum için
Ama çok güzel bir semt tavsiye ederim
Aa eşin polismi :)inş güzel bir yere düşersiniz cnm ...allah eşlerimize sabır versin ,geceli gündüzlü zor oluyor bizdede ,tatil zaten yokHer işin ayrı bir zorluğu var canım
Benim eşimde polis memuru tatil falan bizede yok
Teşekkür ederimEllerinize sağlıkDaha ne olsun
Yok canım ilçede oturmayı düşünmüyorum çocukların okulları var Kızlarım ortaokula başlayacakMalatyadada kiralar uçtu cnm :)allah yardımcınız olsun ,ilçesi falan olursa yine uygun olurda
bugün iftar menüm yok,
çünkü eşimle dışarda yiyeceğiz
şeyyy bugün benim doğum günüm deee
Çıkar cnm çıkar :)bu yıl kimsenin ipkası kabul olmadı misal ..seneyede oyle olur ,ortam karışıkya ,ondan tayin zamanı gelince direk yolluyorlar ,sizin çocukların okuldurumu olduğundan ilçeye bile düşseniz ili isteyebiliyorsunuzYok canım ilçede oturmayı düşünmüyorum çocukların okulları var Kızlarım ortaokula başlayacak
Burası kadar olamaz burda 2+1 evler bile 750 falan
Tabi tayin çıkarsa
Oyy ablana yegenlerinemi kavusuyosun sen kuzuKızlar yarın ablam geliyor bikaç gün kalıcaklar Hemen haZırlıklara başlamalıyım
Menüm şöyle olucak
Mercimek çorbası
Sarma
Peynirli ve patatesli rulo börek
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Salata
Tatlı olarak
İrmik tatlısından yapıcam gene
(Sizce eklenmesi gereken bir şey var mı?
Evet kuzu mutluluktan sâlak salak sırıtıyorum şuan erik komposyosuda yapmayı düşünüyorumOyy ablana yegenlerinemi kavusuyosun sen kuzu
Menu gayet iyi canım
İnşaallah canımÇıkar cnm çıkar :)bu yıl kimsenin ipkası kabul olmadı misal ..seneyede oyle olur ,ortam karışıkya ,ondan tayin zamanı gelince direk yolluyorlar ,sizin çocukların okuldurumu olduğundan ilçeye bile düşseniz ili isteyebiliyorsunuz
Evet cnm bnde elazığdayım :)İnşaallah canım
Sizde polis eşi misiniz
Siz de istediniz miEvet cnm bnde elazığdayım :)
Cnm 10ay sonra bizim tayinler :)şark burası 3yıl ,elazığın ilçesindeyim ,ama inan okadar sıkıldıkki bu yıl imkanımız olsa kesin tercih yapardık ..bakalım hayırlısı ,elazığ merkezdemiydinz?Sizde istediniz mi
Bizde buraya Elazığ'dan geldik
Hakkınızda hayırlısı olsunCnm 10ay sonra bizim tayinler :)şark burası 3yıl ,elazığın ilçesindeyim ,ama inan okadar sıkıldıkki bu yıl imkanımız olsa kesin tercih yapardık ..bakalım hayırlısı ,elazığ merkezdemiydinz?
1 çay bardağı mercimekkızlar ben yaptığım mercimek yada ezogelin çorbalarını hiç beğenmiyorum. bir kere tek güzel yaptım
bana tarif verebilecek vamrı
tek kişilik :)