Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

bugünkü iftar menüm

yayla çorbası
fırında ıspanak soslu kaşarlı makarna
köfte
taze fasulye
vişne kompostosu
yoğurt ya da cacık
muzlu pudingli kedili bisküvisi

Malatyadada kiralar uçtu cnm :)allah yardımcınız olsun ,ilçesi falan olursa yine uygun olurda
Yok canım ilçede oturmayı düşünmüyorum çocukların okulları var o_OKızlarım ortaokula başlayacak :KK66:
Burası kadar olamaz burda 2+1 evler bile 750 falan :KK43:
Tabi tayin çıkarsa :KK48:

Kiymali domatesli tarhana corbasi
Sebzeli etli guvec
Keskek
Salata
Karisik komposto (karadut, beyaz dut, kirmizi erik, kayisi, visne) baya karisik oldu:KK48:
Sahurda
nutellali krep ilik sut

Yok canım ilçede oturmayı düşünmüyorum çocukların okulları var o_OKızlarım ortaokula başlayacak :KK66:
Burası kadar olamaz burda 2+1 evler bile 750 falan :KK43:
Tabi tayin çıkarsa :KK48:
Çıkar cnm çıkar :)bu yıl kimsenin ipkası kabul olmadı misal ..seneyede oyle olur ,ortam karışıkya ,ondan tayin zamanı gelince direk yolluyorlar ,sizin çocukların okuldurumu olduğundan ilçeye bile düşseniz ili isteyebiliyorsunuz

Kızlar yarın ablam geliyor bikaç gün kalıcaklar :KK71:Hemen haZırlıklara başlamalıyım
Menüm şöyle olucak
Mercimek çorbası
Sarma
Peynirli ve patatesli rulo börek
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Salata
Tatlı olarak
İrmik tatlısından yapıcam gene :KK70:
(Sizce eklenmesi gereken bir şey var mı?
Oyy ablana yegenlerinemi kavusuyosun sen kuzu
Menu gayet iyi canım

Çıkar cnm çıkar :)bu yıl kimsenin ipkası kabul olmadı misal ..seneyede oyle olur ,ortam karışıkya ,ondan tayin zamanı gelince direk yolluyorlar ,sizin çocukların okuldurumu olduğundan ilçeye bile düşseniz ili isteyebiliyorsunuz
İnşaallah canım :KK19:
Sizde polis eşi misiniz o_O

kızlar ben yaptığım mercimek yada ezogelin çorbalarını hiç beğenmiyorum. bir kere tek güzel yaptım :KK43:
bana tarif verebilecek vamrı
tek kişilik :)

Cnm 10ay sonra bizim tayinler :)şark burası 3yıl ,elazığın ilçesindeyim ,ama inan okadar sıkıldıkki bu yıl imkanımız olsa kesin tercih yapardık ..bakalım hayırlısı ,elazığ merkezdemiydinz?
Hakkınızda hayırlısı olsun :KK19:
Evet merkezdeydik:KK66:

kızlar ben yaptığım mercimek yada ezogelin çorbalarını hiç beğenmiyorum. bir kere tek güzel yaptım :KK43:
bana tarif verebilecek vamrı
tek kişilik :)
1 çay bardağı mercimek
3 çay bardağı su
1 dis sarmısak
1 yemek kaşığı doğranmış soğan
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı un

Soğanı yemeklik doğrayıp ezilmiş sarımsakla birlikte kızdırdığınız yağda kavurun.Unu ekleyip sürekli karıştırarak kokusu çıkana kadar kavurun,Üzerine salcayı ekleyin biraz kavurun.Yıkayıp süzdüğünüz mercimekleri ekleyip karıştırın,Suyu ekleyip karıştırın ve orta hararetli ateşte mercimekler patlayana kadar pişirin,Çorbayı blenderdan veya süzgeçten geçirin,

X