Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Canım püf noktası tekrar tekrar yapmak:KK39:Olmadı deyip bırakınca olmuyor :KK51:Birde hamur çok yumuşak veya kuru olmayacak öyle olunca açılmıyor:KK51:İç malzemede iyice soğumuş olavak yoksa yırtılma oluyor.Benim bugün iç sıcaktı ilk yaptıklarımda zorlandım:KK48:Bugün biraz geç kaldım birde fazla yapmışım her zaman olduğu gibi çabuk çabuk yaptım:KK48:
2 kez annem yaparken yapmaya çalıştım bıraktım yemek yapmaya meraklı oldugum halde pes ettim sanırım ben içli köfte yapamayacgım :) annem sağolsun geldiğinde yapar buzluga atarız incecik uzun uzun yapar annem elleri dert görmesin sağolsun ama ben beceremiyorm

Eşin mi hazırlıyor:kk77:Erkekler bu işi daha iyi yapıyor:kk77:
Ben sarmısağı o kadar koymuyorum fazla geliyor:KK51:Gerçi burda bayağı alıştık sarmısağa:KK45:
aslında sarımsak banada agır geliyor ama antep lahmacununa sarımsak çok yakışıyor ben genelde lahmacundan çok etli pide seviyorum tercih ediyorum :) zaten :)

2 kez annem yaparken yapmaya çalıştım bıraktım yemek yapmaya meraklı oldugum halde pes ettim sanırım ben içli köfte yapamayacgım :) annem sağolsun geldiğinde yapar buzluga atarız incecik uzun uzun yapar annem elleri dert görmesin sağolsun ama ben beceremiyorm
Annenin ellerine sağlık:KK19:Benimde önceden annem yapardı:KK51:Antep'e gelince gelemedi bizde sık gidemeyince iş başa düştü:KK48:YHer yaptığımda biraz daha iyi olmaya başladı:KK19:Zamanla daha iyi olur inşaaallah:KK48:

Annenin ellerine sağlık:KK19:Benimde önceden annem yapardı:KK51:Antep'e gelince gelemedi bizde sık gidemeyince iş başa düştü:KK48:YHer yaptığımda biraz daha iyi olmaya başladı:KK19:Zamanla daha iyi olur inşaaallah:KK48:
sağol canım eminim sen çok güzel yapıyosundur masallah marifetlisin

aslında sarımsak banada agır geliyor ama antep lahmacununa sarımsak çok yakışıyor ben genelde lahmacundan çok etli pide seviyorum tercih ediyorum :) zaten :)
Sizin yaptığınız daha güzel olur az ölçü için tam tarif alırım senden:KK60:

X