Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Bayenleeeer canım çok lahmacun çekti babacımda tamam yaptıralım hemen dedi :KK53:Fekaaat şimdi ben îçini hazırlamam gerek nasıl hazırlıcam? Bi yardım ediverin

ya kızlar ben iftarda da az yememe rağmen sahurda hiç bişi yiyemiyorum. hoş saati kurmuyorum ama yine de uyanıyorum. uyandığımda da sadece su ve hurma yiyebiliyorum. midem dolu oluyor. mesela dün iftarda sadece yarım kepçe çorba ve 2 servis kaşığı yoğurtlu musakka yedim. ekmeksiz kaşıkla... çayın yanında da 2 tane bisküviye chokella sürdüm. hepsi bu :KK43: yeni yeni acıkmaya başladım. bakıyorum sahurda poğaçalar pizzalar gözlemeler havada uçuyor. ben meyve bile yiyemiyorum :KK43: 3 bardak su 2 tane hurma :KK43:

Son düzenleme:
Bayenleeeer canım çok lahmacun çekti babacımda tamam yaptıralım hemen dedi :KK53:Fekaaat şimdi ben îçini hazırlamam gerek nasıl hazırlıcam? Bi yardım ediverin
normal pide içi gibi :) rondo da soğan domates biber maydanozu geçirip kıymayla yoğurun. baharat tuz ilave edin. isterseniz çok az salça... ha birde annem biraz su ekleyip kıvamını yumuşaltıyo yoksa hamurun üzerine eşit dağılmıyor... ama bol domatesli yaparsanız zaten akıcı bir harç oluyor...

şimdiden afiyet olsun. :KK68:

akşama sizdeyim. sofra da limon roka ve ayran eksik olmasın bozuşuruz :KK20::KK20::KK20:

malzemelerle beraber isteğe bağlı biber verebilirsin. közlerler. pide olsaydı yumurta ve kaşarda derdim ama lahmacunda genelde kullanılmaz. biz pide yaptıracağımız zaman 2 tanesinin üzerine yumurta kırdırırız, 2 - 3 tanesine kaşar koydururuz :)

normal pide içi gibi :) rondo da soğan domates biber maydanozu geçirip kıymayla yoğurun. baharat tuz ilave edin. isterseniz çok az salça... ha birde annem biraz su ekleyip kıvamını yumuşaltıyo yoksa hamurun üzerine eşit dağılmıyor... ama bol domatesli yaparsanız zaten akıcı bir harç oluyor...

şimdiden afiyet olsun. :KK68:

akşama sizdeyim. sofra da limon roka ve ayran eksik olmasın bozuşuruz :KK20::KK20::KK20:
Kavurucam dimi geeel geeel misafirmiz ol :KK19:

Sahurda sigara boreği ve kahvaltilıklar vardı.
İftara ;
Mercimek corbası
Göveç
Pilav
Cacik
Semizotu salata
karpuz
Yanina da yogurtlu mezeler yaparim
Dun patates kizartmasini paylaşamadilar :KK70:Bende sen babasın yeme dedim.
Patates kizartiym baari

X