- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yaz tatlısı miss miss
Naaaaammm naammm ellerine sağlık
Borek hazir yufkadan mi?Biz bugün iftara komşumuzı davet ettik babam illaha o tatlıdan yap dedi
Sütlü irmik tatlısını yaptım attım dolaba
Abimde dün ki börekten yaap diye tuturdu peynirli rulo börek yapıcam menüyü yAzarım tam belirleyince
Evet hazır yufkadan iç harcı bildiğimiz maydanozlu lor peyniriBorek hazir yufkadan mi?
İc harc falan nedir?
Tarif isterim kuzu
Kolay gelsin
Bezle sariyosun yani aa ilk defa duydumEvet hazır yufkadan iç harcı bildiğimiz maydanozlu lor peyniri
Bi kaseye biraz un,süt,1 kaşık sirke,yağ koyup karıştırıyorum bunu yufkaya iyice sürüyorum
Ama püf noktası var altına bez seriyorum ince sonra bezi kaldırıyorum hafif hafif o kendisi bol bi şekilde dürülüyor bide üzerine bol bol sürüyorum yumurtayı yan yana hiç aralık kalmadan diziyorum çok harika oluyor abim inanmadı benim yaptığıma
Hayır hayır bezle sarmıyorum allah iyiliğini versin şimdi düşün bi bezin üstüne yapıyorum iç harcını yayıyorum bezin 2 uç kısmından tutuyorum yavaş yavaş kaldırıyorum ooo öyle yuvarlana yuvarlana rulo hale geliyorBezle sariyosun yani aa ilk defa duydum
Gorunusu enfesti ama ya
Tadıda oyledir eminim
Evet hazır yufkadan iç harcı bildiğimiz maydanozlu lor peyniri
Bi kaseye biraz un,süt,1 kaşık sirke,yağ koyup karıştırıyorum bunu yufkaya iyice sürüyorum
Ama püf noktası var altına bez seriyorum ince sonra bezi kaldırıyorum hafif hafif o kendisi bol bi şekilde dürülüyor bide üzerine bol bol sürüyorum yumurtayı yan yana hiç aralık kalmadan diziyorum çok harika oluyor abim inanmadı benim yaptığıma
Farketmiyordu galiba aa denerim nişasta iyi fikirbende deneyeceğim mutlaka.arkadaşım senin yaptığın sirkeli harcın içine un yerine nişasta koymuştu oda güzel olmuştu. bu arada sirke üzüm yada elma farkediyomu
Anladım da anladıgımı anlatamadım.Hayır hayır bezle sarmıyorum allah iyiliğini versin şimdi düşün bi bezin üstüne yapıyorum iç harcını yayıyorum bezin 2 uç kısmından tutuyorum yavaş yavaş kaldırıyorum ooo öyle yuvarlana yuvarlana rulo hale geliyor