Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize sağlıkEki Görüntüle 1562584 Ohhh nihayet sonunda bende
ekledim net burada çokda iyi değil,bu sahur menüsünden peynirli,patatesli ve kıymalı gözleme.
Tabii
Kekler i fındıkla beraber rondoda çektim
Nutellayı M.dalga fırında erittim
benmari usulude eritebilirsiniz
Keklerin üstüne döktüm 2 3 yemek kaşığı da süt ilave edip karıştırıp top top şekil verip Hindistan cevizine bulayıp buzdolabında yerini aldılar
Malzemelerde keklerinizin fazlalığına göre çoğaltma azaltma yapabilirsiniz
Afiyetler olsunCok sagolun kızlar bereketli olsun sofralarımız
Tv de hep yemek tarifi hep yemek tarifi
İftar dolmamda pisti.
(Patlıcan,kabak,biber) etli dolma
Eki Görüntüle 1561424
Feracelim gayet güzel olmuşEki Görüntüle 1561492 Tatlım oldu oruçlu olmadığım için tadına baktım enfessss Beğeniceklerine eminim
Nevreste Ablacığım Revanı şerbetli tatlı yani hafif bir tatlı değil.Kakao ile beraber tadı biraz ağır olmaz mı?Ben bu tarife kakao ekliyorum
O tarif burda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hergun-bir-iftar-menusu.731432/
Nevrestem tarifin için sağol canım eşim çok beğendi.. sahurda 4 tanesini götürdü.. tariflerin birebir tutuyor bunun içinde ayrıca teşekkürlerr..Ellerine sağlık canım harika görünüyorlar
Teşekkür ederim canım..Feracelim gayet güzel olmuş
Nedemiştim ben: Sevginin olduğu hiçbir yemek kötü olamaz...
Eline sağlık
Yok canım ağır olmuyor çok güzel oluyor tavsiye ederimNevreste Ablacığım Revanı şerbetli tatlı yani hafif bir tatlı değil.Kakao ile beraber tadı biraz ağır olmaz mı?
Anladım :) Sevgili Gurmemize inanıyorum doğrudur.Yok canım ağır olmuyor çok güzel oluyor tavsiye ederim