Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Yapmak istediğin yemeği internette aratırken mesela tavuklu karnıyarık,tavuklu oturtma diye arart istediğin hertürlü yemeğin tavuklusuda var o yüzden rahatlıkla yapabilirisn madem eşin tavuk seviyor
canım hiç aklıma gelmedi yani tavuklu patlıcan olmaz diye düşündüm tavuklu patlıcan musakka . hiç duymamıştım meğersem varmış bende yapayım ilk olsun diye düşünmüştüm hava atacaktım ayol meğersem varmışş.. onuda öğrendimm..

süzme bulgur pilavımı anlatın banaaaa nasıl bişi bu ilk duydummm

canım bulguru kaynayan suyun içine atıp haşlıyosun sonra makarna süzer gibi süzüp tereyağı kızdırıp döküyorsun.istersen içine haşlanmış nohut yada mercimekte koyabilirsin. çok lezzetli oluyo deneyebilirsin

aaaa değişik ilk kez duydum ne tarifler var yaaa ve bilmediklerimiz ne kadar çokkk..süzme bulgur pilavı dur bir bakayım netten muhakkak çıkar

evet tereyağda lezzet katıyo ama bulgur haşlayıncada güzel oluyor.çektirme pilavdan dahada lezzetli olduğunu söyleyebilirim.istersen tereyağda soğanda öldürüp katabilirsin.soğanda lezzet katar
muhakka deneyeceğim bulgur pilavı çok yaparım sebzelisi tavuklusunu bunuda deneyeceğimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…