Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

günaydın kızlar. kadir geceniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

çok şükür bu hafta sonuda misafirle soframızı paylaştık.yoğun bir hafta sonu geçti.dünkü misafirlerim için hazırladığım menüm şöyleydi

tarhana çorbası (c.tesi misafirlerime bir hayli fazla yapmışım onu ikram ettim.)
fırında köfte patates
yoğurtlu kabak salatası
yoğurtlu bulgur köftesi
salata
karpuz
sütlü irmikli etimek tatlısı (yine bir önceki günden kalan)
misafirim pilav istemedi iyikide yapmamışım yenmeyecekmiş.

kızlar ayrıca sizden özel bir isteğim olacak.bayramdan sonra nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağız.bu gece bana dua edermisiniz.:anneadayı::emir_bebek:En Büyük KK

günaydın kızlar. kadir geceniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

çok şükür bu hafta sonuda misafirle soframızı paylaştık.yoğun bir hafta sonu geçti.dünkü misafirlerim için hazırladığım menüm şöyleydi

tarhana çorbası (c.tesi misafirlerime bir hayli fazla yapmışım onu ikram ettim.)
fırında köfte patates
yoğurtlu kabak salatası
yoğurtlu bulgur köftesi
salata
karpuz

kızlar ayrıca sizden özel bir isteğim olacak.bayramdan sonra nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağız.bu gece bana dua edermisiniz.:anneadayı::emir_bebek:En Büyük KK

Harika bir menü ellerinize sağlık sizinde kadir geceniz mübarek olsun:KK36:Rabbim inşallah şu mübarek günlerin hürmetine size bir çocuk hayırlı bir evlat nasip eder :anneadayı::emir_bebek::KK60:

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun öncelikle rabbim seneye de kavuşturmayı nasip etsin inşallah
akşamki sahur menüm
peynirli gözleme
salatalık-domates
kahvaltılık
çay
kayısı

bugünkü menüm
tarhana çorbası
etli yaprak sarma
et haşlama
pilav
cacık
halka tatlısı

dün yaptığım muzlu pudingli tart ve de mayalı hamurdan lokmalar

DSC02187.JPG
DSC02188.JPG

Ellerine sağlık canım.:kk77:Çikolatalısı biraz tuzlu oluyordur dimi.Hep denemek istediğim bir tariftir.
Adra sağol canım içi çikolatalı milföy bir harika ..hem pratik, hem kolay, bir milföy yaprağını 4 e bölüyosun. ortasına bitter yada sütlü çikolata parçaları koyuyorsun.ve bol yağda kızartıyorsun peçete üstüne alıyorsun .sonra servis tabağına ve üstüne pudra şekeri ..yanlız bir püf noktası var servise yakın kızartmalısın kiii.. çıtır çıtır ve ağıza gelen çikolata yani ne çok sıcak ne çok soğuk..azıcık oyalıyor canımcım..

fırında köfte patates
yoğurtlu kabak salatası
yoğurtlu bulgur köftesi
salata
karpuz

rabbim bebek isteyen tüm annelerime nasip etsin bu güzel ve eşsiz duyguyu dualarım senin ve senin gibi olan arkadaşlarımla canım

X