Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

O zaman sana da bir tane araba alsın dimi.:KK48:
Hayırlı olsun şimdiden düğününüz.Senin o zaman elini çabuk tutman lazım.Domates,vişne zamanı.Vişne bitti belki de.Bir tane vişne ağacımız var her sene yanıyor vişnesi. Tepelerden bir kilo çıkar ama toplanmıyor çok yüksek.:KK51:

sorma canım vişne almıştım pazardan komposto için, her sene 10 a yakın kavanoz yaparım vişne bizde çok gider...
eve geldim ayıklarken bi baktım kurtlu hepsiiii :mad:
attım çöpe... yarın cumartesi pazarına bakıcam,inşallah bulurum vişne.. geçen hafta bile fazla yoktu zamanı geçiyo abla dedi satıcı..

G gazeldustubaglara hayırlı olsun ehliyetin:KK19:Rabbim kaza ,bela vermesin:KK60:

çok teşekkür ederim nevom :KK60::KK60::KK200::KK200:
allah razı olsun...

sorma canım vişne almıştım pazardan komposto için, her sene 10 a yakın kavanoz yaparım vişne bizde çok gider...
eve geldim ayıklarken bi baktım kurtlu hepsiiii :mad:
attım çöpe... yarın cumartesi pazarına bakıcam,inşallah bulurum vişne.. geçen hafta bile fazla yoktu zamanı geçiyo abla dedi satıcı..

çok teşekkür ederim nevom :KK60::KK60::KK200:
allah razı olsun...
Ay ne kötü olmuş.Ama Allahtan farketmişsin.Ya farketmeden yeseydiniz. :KK22:Parasını geri iste satıcıdan.:KK12:

Sahiden çok çabuk ve güzel geçti:KK19:
Bizde pek birşey yenmiyor nerdeyse tek çeşit yapıyorum o bile kalıyor:KK47:
Ben yiyorum valla.:KK48:Bizde çeşit oluyor mecburen.Erkek denen mahlukatlar pilav,salata her çeşit istiyor.Bize kalsa bir çorba,bir yemek yeter.

Ben yiyorum valla.:KK48:Bizde çeşit oluyor mecburen.Erkek denen mahlukatlar pilav,salata her çeşit istiyor.Bize kalsa bir çorba,bir yemek yeter.
Canım bugün bir çorba birde mercimekli köfte yaptım.. :kk77:Birde lokma tatlısı:kk77:Köfteyi az yaptığım halde yarısı duruyor:KK47:
Sebze yemeği yapıyorum yanına pilav salata 3 günde bitmiyor ondan sonra:KK12:Geçen gün 3 patlıcan ile güveç yaptım 2 günde zor bitti:KK12:

Canım bugün bir çorba birde mercimekli köfte yaptım.. :kk77:Birde lokma tatlısı:kk77:Köfteyi az yaptığım halde yarısı duruyor:KK47:
Sebze yemeği yapıyorum yanına pilav salata 3 günde bitmiyor ondan sonra:KK12:Geçen gün 3 patlıcan ile güveç yaptım 2 günde zor bitti:KK12:
Siz çok az yiyorsunuz o zaman.İkinci güne de sıkılıyor insan yemekten ama mecbur dökemezsin.Az da yapsan kalıyor çeşit olunca.

Siz çok az yiyorsunuz o zaman.İkinci güne de sıkılıyor insan yemekten ama mecbur dökemezsin.Az da yapsan kalıyor çeşit olunca.
Evet canım çok yemiyoruz:KK51:Çocuklar 5 gibi birşeyler yiyorlar öyle olunca 8'de çok fazla yemiyorlar:KK47:Yemekler kalıyor ondan sonra:KK12:

Sıkıcı olmazlar mı:63:Oğlum onlardan daha iyi:21:Oda görsele bakıyor görüntüyü beğenmezse yemiyor:KK57:Bizim ev gurme dolu:KK70:
Görsellik önemli Nevoş.:KK53:Oğlun biliyor bu işi.:KK53:Körle yatan şaşı kalkar demişler.Alıştırdın süslü yemeklere bekliyorlar işte.:KK48:

X