melekler misafirin olsun inş :)Bu aksam yalnizlari oynuyorum
Domatesli Sehriye corbası ve hazır mantı.
Tatlımda var.
Kendime balkonu rezerve edim bari söyle bahceye bakan tarafdan olsun.
Sagolasınmelekler misafirin olsun inş :)
hayırlı bereketli iftarlarınız olsun inşallah :9iftara misafirim var toplamda 9 kişiyiz kazasız belasız atlatırım inş.
menüm
tel şehriye çorbası
karnıyarık
pilav
kabak sandal
yaprak sarma
z.yağlı fasulye
salata
incir dolması+dondurma veya kaymak
amin canım inş.hayırlı bereketli iftarlarınız olsun inşallah :9
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1578365
Nevreste bu sefer yaptım galiba fellah köftesini, inşallah tadıda güzeldir iftarda anlıcam artık
Normalde şerbetli tatlı hergün yenmiyordün Kemalpaşa tatlısı şerbetliydi dondurma ile sunum yapıldı
bugün revaniyi yapma konusunda kararsız kaldım
bugün şerbetli değil de sütlü tatlı mı yapsam diyorum
örneğin pudingli kedili gibi
nevrestecim bizim evde tatlı ramazan dışında da mutlaka % 99 ihtimalle olurNormalde şerbetli tatlı hergün yenmiyorAma ramazan ayında iftar sonrası 1-2 dilim şerbetlide olsa yeniyor
Kemalpaşa sonrası sütlü tatlı uygun olabilir
Kurabiye,kek oluyor ama şerbetli tatlı ara ara yapılırnevrestecim bizim evde tatlı ramazan dışında da mutlaka % 99 ihtimalle olur
Canım çok teşekkür ederimBende haftasonu misafir ağırlayacağım istersen menümü yazayım içlerinden seçersin değiştirirsin falan canım
Yoğurt çorbası
İslim kebabı yanına fırında domates üstü kaşar + közlenmiş yeşil biber
Pirinç pilavı
Kırmızı biber közlenmiş yoğurtlu
Havuç tarator
Cacık
Yaprak sarması
Tepsi böreği ( emin değilim fazla gelebilir ya da mezelerden birini çıkartabilirim çünkü yenmiyor)
Kedidilli tiramisu
eğer bunları yapmasaydım fırınsa tavuk patates yapabilirdim ya da karnıyarık nevreste arkadaşımız yazmış zaten ama bunlardan bir menü seçmen hem kolay hem göz doldurucu olabilir çorbasını değiştirirsin sadece mercimek, domates gibi gidebilir