Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Karnıyarık ve tavuk onlar yapmıştı. İslim kebabı evet benim de aklımda pilavla biber dolması pek sevmiyorlar yanına başka ne olabilir :)

ben hıdır ben bu kadar biliyo elimden gelmek bunlar yaptı ben
bugün yoğurtlu mantar salatası denedim kabaklı yoğurda benziyordu salata olarak bunu deneyebilirsin : ) ya da yıldız salata şehriyeden yaplıyor : )
Seni yerim ben Salata olarak yaz salatası düşünüyorum yanına da tarator çok severim de

Karnıyarık ve tavuk onlar yapmıştı. İslim kebabı evet benim de aklımda pilavla biber dolması pek sevmiyorlar yanına başka ne olabilir :)
Mantı
Yaprak sarma
Peynirli Börek
Fırın makarna
İçli Köfte
Çerkez tavuğu
Mercimekli köfte

Bunlar uygun olur mu?1 veya 2si eklenebilir menüye

Mantı
Yaprak sarma
Peynirli Börek
Fırın makarna
İçli Köfte
Çerkez tavuğu
Mercimekli köfte

Bunlar uygun olur mu?1 veya 2si eklenebilir menüye
Sarma olabilir aslında masa da bulunması açısından içli köfte hiç yapmadım beceremem de zaten Çerkez tavuğu da olabilir bak evet ama onu da hiç yapmadım

Aklıma pek gelmiyor aslında gelse :) Mesela şeyi sorayım çorbadan sonra ana yemek olarak tavuk olsa sonra islim kebabı pilav olsa aynı tabakta olur mu ?
Tavuk ile islim kebabı ikiside ana yemek İkisine gerek var mı?
Onun yerine ara sıcak çeşitleri yapasanız
Börek,sarma,lahmacun(etli pide olabilir) ,kızartma,mantı ,salata çeşitleriTabi siz daha iyi bilirsiniz

Tavuk ile islim kebabı ikiside ana yemek İkisine gerek var mı?
Onun yerine ara sıcak çeşitleri yapasanız
Börek,sarma,lahmacun(etli pide olabilir) ,kızartma,mantı ,salata çeşitleriTabi siz daha iyi bilirsiniz
Evet doğru dediniz o da var tabi :) O zaman diğer seçenekleri değerlendireyim sarma ve kızartma olabilir gibi geldi, tatlı olarak da sizin şekerpare tarifinizi deneyeceğim

Bana da yardım edin lütfen ben menü oluşturamıyorum bir yemek seçsem yanına ne yapsam bilemiyorum hafta sonu misafirim var hala kararsızım
Bende haftasonu misafir ağırlayacağım istersen menümü yazayım içlerinden seçersin değiştirirsin falan canım

Yoğurt çorbası
İslim kebabı yanına fırında domates üstü kaşar + közlenmiş yeşil biber
Pirinç pilavı
Kırmızı biber közlenmiş yoğurtlu
Havuç tarator
Cacık
Yaprak sarması
Tepsi böreği ( emin değilim fazla gelebilir ya da mezelerden birini çıkartabilirim çünkü yenmiyor)
Kedidilli tiramisu

eğer bunları yapmasaydım fırınsa tavuk patates yapabilirdim ya da karnıyarık nevreste arkadaşımız yazmış zaten ama bunlardan bir menü seçmen hem kolay hem göz doldurucu olabilir çorbasını değiştirirsin sadece mercimek, domates gibi gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…