- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
Karnıyarık ve tavuk onlar yapmıştı. İslim kebabı evet benim de aklımda pilavla biber dolması pek sevmiyorlar yanına başka ne olabilir :)Mercimek Çorbası
Fırında tavuk
Pirinç pilavı
Peynirli Börek
Revani
Tavuk çorbası
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimekli köfte
Şeker pare
Yayla çorbası
İslim kebabı
Pilav
Biber dolması
Cacık
Muhallebili kemalpaşa tatlısı
Seni yerim benben hıdır ben bu kadar biliyo elimden gelmek bunlar yaptı ben
bugün yoğurtlu mantar salatası denedim kabaklı yoğurda benziyordu salata olarak bunu deneyebilirsin : ) ya da yıldız salata şehriyeden yaplıyor : )
MantıKarnıyarık ve tavuk onlar yapmıştı. İslim kebabı evet benim de aklımda pilavla biber dolması pek sevmiyorlar yanına başka ne olabilir :)
Sarma olabilir aslında masa da bulunması açısından içli köfte hiç yapmadım beceremem de zatenMantı
Yaprak sarma
Peynirli Börek
Fırın makarna
İçli Köfte
Çerkez tavuğu
Mercimekli köfte
Bunlar uygun olur mu?1 veya 2si eklenebilir menüye
denerim tabi, en azından daha güzel yoğurmaya çalışırımO zaman deneme zamanı gelmiş1 sefer olmayınca vazgeçmeyelim olana kadar deneyelim
O zaman yaptığınız bildiğiniz tarifleri ekleyinSarma olabilir aslında masa da bulunması açısından içli köfte hiç yapmadım beceremem de zatenÇerkez tavuğu da olabilir bak evet ama onu da hiç yapmadım
Linkte tarif var canımdenerim tabi, en azından daha güzel yoğurmaya çalışırımtarif verirmisin
Seni yerim benSalata olarak yaz salatası düşünüyorum yanına da tarator çok severim de
Aklıma pek gelmiyor aslında gelse :) Mesela şeyi sorayım çorbadan sonra ana yemek olarak tavuk olsa sonra islim kebabı pilav olsa aynı tabakta olur mu ?O zaman yaptığınız bildiğiniz tarifleri ekleyin
Ama senin o yıldız salatanı deneyeceğim bir gün görmeden canım çekti
bı yardımım olmadı desene
Tavuk ile islim kebabı ikiside ana yemekAklıma pek gelmiyor aslında gelse :) Mesela şeyi sorayım çorbadan sonra ana yemek olarak tavuk olsa sonra islim kebabı pilav olsa aynı tabakta olur mu ?
Evet doğru dediniz o da var tabi :) O zaman diğer seçenekleri değerlendireyim sarma ve kızartma olabilir gibi geldi, tatlı olarak da sizin şekerpare tarifinizi deneyeceğimTavuk ile islim kebabı ikiside ana yemekİkisine gerek var mı?
Onun yerine ara sıcak çeşitleri yapasanız
Börek,sarma,lahmacun(etli pide olabilir) ,kızartma,mantı ,salata çeşitleriTabi siz daha iyi bilirsiniz
Bende haftasonu misafir ağırlayacağım istersen menümü yazayım içlerinden seçersin değiştirirsin falan canımBana da yardım edin lütfenben menü oluşturamıyorum bir yemek seçsem yanına ne yapsam bilemiyorum hafta sonu misafirim var hala kararsızım
valla ben hiç gülemiyorum :) sudan çıkmış balık gibi dolanıyorum etrafta