Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

adra adra işte muzlu sarlot.. Harika bir tat..
IMG_20150708_232529.jpg

IMG_20150708_232538.jpg

@Margarikotin

şu fellah köftesini bi kere denedim suyun içinde dağıldı hepsi :KK43: tadını merak ediyorum
Ben seviyorum doyurucu oluyo
Neden dagildi acaba ?
İcine ne koydunuz
Benimkinde
Bulgur,tuz,sicaksu,1yumurta, 1kasik un,karabiber,pulbiber,maydanoz ve sogan vardi
Salcada katilabiliyo
8-10,dk kadarda kaynar suda hasladim
Dagilmadi hicbiri

şu fellah köftesini bi kere denedim suyun içinde dağıldı hepsi :KK43: tadını merak ediyorum
Neden dagildi acaba ?
İcine ne koydunuz
Benimkinde
Bulgur,tuz,sicaksu,1yumurta, 1kasik un,karabiber,pulbiber,maydanoz ve sohan vardi
Salcada katilabiliyo
Dagilmadi hicbiri
Hamuru iyi yoğurmak gerekiyor yoksa dağılıyoro_O
Bulunduğunuz yerde çiğ simit varmıo_OAdı yarma veya kaynatılmadan çekilmiş unlu bulgur:KK51:Onunla yapınca kesinlikle dağılmıyor:KK51:Ama her yerde yok,aktarlara sorabilirsiniz:KK39:

Bulunduğunuz yerde çiğ simit varmıo_OAdı yarma veya kaynatılmadan çekilmiş unlu bulgur:KK51:Onunla yapınca kesinlikle dağılmıyor:KK51:Ama her yerde yok,aktarlara sorabilirsiniz:KK39:
Ben kısırlık ince bulgurdan yaptim
Hic dagilma olmadi simdiye kadar
Sasirdim hatta dagilmasina

Bana da yardım edin lütfen :KK43: ben menü oluşturamıyorum bir yemek seçsem yanına ne yapsam bilemiyorum hafta sonu misafirim var hala kararsızım :KK43:

Bana da yardım edin lütfen :KK43: ben menü oluşturamıyorum bir yemek seçsem yanına ne yapsam bilemiyorum hafta sonu misafirim var hala kararsızım :KK43:
ben kafama eseni yapıyorum mesela yarın için ezogelin çorbam var yanına türlü ve pilav yaparım muhtemelen birde salata tamam.. diyelim ki yarın misafirim var yanına fellah köfte ve börek ekleyebilirim. Tatlı olarak da haşhaşlı revani ya da çikolata soslu cevizli muhallebi yapardım : ))

ben kafama eseni yapıyorum mesela yarın için ezogelin çorbam var yanına türlü ve pilav yaparım muhtemelen birde salata tamam.. diyelim ki yarın misafirim var yanına fellah köfte ve börek ekleyebilirim. Tatlı olarak da haşhaşlı revani ya da çikolata soslu cevizli muhallebi yapardım : ))
Fellah köfte hiç yapmadım tutturmak da zormuş onu eledim :KK70: Sebze çorbası düşündüm hazır et yada tavuk olacağı için onun suyunda güzel olur diye ama yemeğe karar veremedim tatlı da bilemedim aynı şeyler olsun istemiyorum

Mercimek Çorbası
Fırında tavuk
Pirinç pilavı
Peynirli Börek
Revani

Tavuk çorbası
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimekli köfte
Şeker pare

Yayla çorbası
İslim kebabı
Pilav
Biber dolması
Cacık
Muhallebili kemalpaşa tatlısı

Fellah köfte hiç yapmadım tutturmak da zormuş onu eledim :KK70: Sebze çorbası düşündüm hazır et yada tavuk olacağı için onun suyunda güzel olur diye ama yemeğe karar veremedim tatlı da bilemedim aynı şeyler olsun istemiyorum
ben hıdır ben bu kadar biliyo elimden gelmek bunlar yaptı ben :KK70:
bugün yoğurtlu mantar salatası denedim kabaklı yoğurda benziyordu salata olarak bunu deneyebilirsin : ) ya da yıldız salata şehriyeden yaplıyor : )

Neden dagildi acaba ?
İcine ne koydunuz
Benimkinde
Bulgur,tuz,sicaksu,1yumurta, 1kasik un,karabiber,pulbiber,maydanoz ve sogan vardi
Salcada katilabiliyo
Dagilmadi hicbiri
uzun zaman oldu yapalı netten bulduğum bi tarifti hiç hatırlamıyorum içinde ne vardı

kısırlık bulgurla yapmıştım, belkide iyi yoğurmamışımdır :KK64:

X