- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Bazen suçlu fırın oluyorAma bu sefer değilBen de hep fırını suçlarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen suçlu fırın oluyorAma bu sefer değilBen de hep fırını suçlarım.
şu fellah köftesini bi kere denedim suyun içinde dağıldı hepsi tadını merak ediyorum
Ben seviyorum doyurucu oluyoşu fellah köftesini bi kere denedim suyun içinde dağıldı hepsi tadını merak ediyorum
şu fellah köftesini bi kere denedim suyun içinde dağıldı hepsi tadını merak ediyorum
Hamuru iyi yoğurmak gerekiyor yoksa dağılıyorBen seviyorum doyurucu oluyo
Neden dagildi acaba ?
İcine ne koydunuz
Benimkinde
Bulgur,tuz,sicaksu,1yumurta, 1kasik un,karabiber,pulbiber,maydanoz ve sohan vardi
Salcada katilabiliyo
8-10,dk kadarda kaynar suda hasladim
Dagilmadi hicbiri
Ben kısırlık ince bulgurdan yaptimHamuru iyi yoğurmak gerekiyor yoksa dağılıyor
Bulunduğunuz yerde çiğ simit varmıAdı yarma veya kaynatılmadan çekilmiş unlu bulgurOnunla yapınca kesinlikle dağılmıyorAma her yerde yok,aktarlara sorabilirsiniz
İlk yapıldığında tutturamayanlar oluyorBirde bulgur farkediyorİyice yoğurmak gerekiyorBen kısırlık ince bulgurdan yaptim
Hic dagilma olmadi simdiye kadar
Sasirdim hatta dagilmasina
Ellerine sağlık Kakao.Beğendiğine çok sevindim.
ben kafama eseni yapıyorum mesela yarın için ezogelin çorbam var yanına türlü ve pilav yaparım muhtemelen birde salata tamam.. diyelim ki yarın misafirim var yanına fellah köfte ve börek ekleyebilirim. Tatlı olarak da haşhaşlı revani ya da çikolata soslu cevizli muhallebi yapardım : ))Bana da yardım edin lütfen ben menü oluşturamıyorum bir yemek seçsem yanına ne yapsam bilemiyorum hafta sonu misafirim var hala kararsızım
Fellah köfte hiç yapmadım tutturmak da zormuş onu eledim Sebze çorbası düşündüm hazır et yada tavuk olacağı için onun suyunda güzel olur diye ama yemeğe karar veremedim tatlı da bilemedim aynı şeyler olsun istemiyorumben kafama eseni yapıyorum mesela yarın için ezogelin çorbam var yanına türlü ve pilav yaparım muhtemelen birde salata tamam.. diyelim ki yarın misafirim var yanına fellah köfte ve börek ekleyebilirim. Tatlı olarak da haşhaşlı revani ya da çikolata soslu cevizli muhallebi yapardım : ))
Bana da yardım edin lütfen ben menü oluşturamıyorum bir yemek seçsem yanına ne yapsam bilemiyorum hafta sonu misafirim var hala kararsızım
ben hıdır ben bu kadar biliyo elimden gelmek bunlar yaptı benFellah köfte hiç yapmadım tutturmak da zormuş onu eledim Sebze çorbası düşündüm hazır et yada tavuk olacağı için onun suyunda güzel olur diye ama yemeğe karar veremedim tatlı da bilemedim aynı şeyler olsun istemiyorum
Valla adracim enfes bir tat verdiğin tarifte birebirdi canım sağolEllerine sağlık Kakao.Beğendiğine çok sevindim.
Rica ederim canım.Valla adracim enfes bir tat verdiğin tarifte birebirdi canım sağol
uzun zaman oldu yapalı netten bulduğum bi tarifti hiç hatırlamıyorum içinde ne vardıBen seviyorum doyurucu oluyo
Neden dagildi acaba ?
İcine ne koydunuz
Benimkinde
Bulgur,tuz,sicaksu,1yumurta, 1kasik un,karabiber,pulbiber,maydanoz ve sogan vardi
Salcada katilabiliyo
8-10,dk kadarda kaynar suda hasladim
Dagilmadi hicbiri
kısırlık bulgurla yapmıştım, belkide iyi yoğurmamışımdırHamuru iyi yoğurmak gerekiyor yoksa dağılıyor
Bulunduğunuz yerde çiğ simit varmıAdı yarma veya kaynatılmadan çekilmiş unlu bulgurOnunla yapınca kesinlikle dağılmıyorAma her yerde yok,aktarlara sorabilirsiniz
O zaman deneme zamanı gelmiş1 sefer olmayınca vazgeçmeyelim olana kadar deneyelimuzun zaman oldu yapalı netten bulduğum bi tarifti hiç hatırlamıyorum içinde ne vardı
kısırlık bulgurla yapmıştım, belkide iyi yoğurmamışımdır