- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
Ben dolma harcı sandım görünce galiba sadece etli yapıyor diye düşündüm.sanırım yanlıs foto yüklemisim ..
o karnıyarığın içi
cnm princle yapıorum evt
aa sen demesen hic farketmiotm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dolma harcı sandım görünce galiba sadece etli yapıyor diye düşündüm.sanırım yanlıs foto yüklemisim ..
o karnıyarığın içi
cnm princle yapıorum evt
aa sen demesen hic farketmiotm
Ellerinize sağlık.Şu kahvaltılı ve pastalı kısırlı olana bayıldım.Bu gece sahura bizde mi yapsak hamurişi acaba.
Hamur işi baştan çıkarıyor
Eşimde bugün tvde kıymalı bir börek gördü Ahhh bunu yapacak biri olsa diyorBana gaz veriyor.Ama bilmiyor ben dünden niyetliyim
Bugün evde değil evde olduğu birgün
Yalnız çok fazla birşey yenmiyor. Kıymalı veya patatesli harçlı börekler kaldığında yenir mi onu düşünüyorumNormalde yeniyorda
Bende ilk defa içli köfte yaptım bakalım tadı nasıl olcekk :26:
Menum
-dunden mercimek çorba
-içli kofte
-salata
-ayran
-meyve
-datlum tavuk göğüsü
Allah kabul etsin afiyet olsun herkese
Evet hem de nasıl.Ramazandan önce son sabah kahvaltısında anneme yaptıracaktım.Dedim ramazanda nasılsa bolca yiyeceğiz boşver.Yesemmişim keşke.Aklımda duracağına midemde dururdu.Yap adama yesin.Arada yapmak lazım.Rejim ayı değil bu ay.Börek sonradan ısıtılırsa aynı olur bence.Birşey olmaz.
Ben de menümüzü yazayım.
Mercimek çorbası
Karnıyarık
Pilav
Cacık
Dondurma
sağol teşekkür ederim sizin yemek tariflerinize baktıkça acıkıyorum ve hepsinden yapasım yiyesimm geliyoor çok marifetli bi hanımsınız maaşallahEllerinize sağlık eminim güzel olmuştur.
Benim diyette börek yasak değilYapacağım tabi yapmaz olur muyumSadece tatlı yok
Tabi fazladan bir kez börek yemiş olurdun
sağol teşekkür ederim sizin yemek tariflerinize baktıkça acıkıyorum ve hepsinden yapasım yiyesimm geliyoor çok marifetli bi hanımsınız maaşallah