- 14 Mart 2014
- 597
- 404
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettim gugılda arattım. üstüne kaşar konmuş karnıyarık gibi. öyle mi senin dediğin?ben akşama çok özel sevdiğim birşey abant kebab yapmak istiyorum ama daha önce yapmadım hiç sadece dışarda yedim. bilen varmı elbasan tavaya benziyor becerebilir miyim
merak ettim gugılda arattım. üstüne kaşar konmuş karnıyarık gibi. öyle mi senin dediğin?
hımmm o değişikmiş. of canım da çekti patlıcana bayılırım en sevdiğim iki sebzeden biri. diğeri de semizotu. otoburum ben.yok yaa ben hergün yemek yediğim yerde tanıdım ilk üstünde beşemal sos var . karnıyarık olan değil ama tam resmini bulamadım demek atmışlar abant kebabı diolar dı ama yazınca o çıkıo benim dediğim şöyle
içinde havuç et patates patlcan var üstünde beşamel sos ..o patlıcanlı olan nedir çözemedim ama tarifi bulamadım doğrusunu
hımmm o değişikmiş. of canım da çekti patlıcana bayılırım en sevdiğim iki sebzeden biri. diğeri de semizotu. otoburum ben.
evet ya patlıcanın güzel her hali yağlı. ama ben hayır diyemiyorum.patlıcan da ota benzemio mübarekk patlıcan yağ çektiğinden pek yiyesim gelmio semizotu güzel ama
Eki Görüntüle 1171977 buda bizim iftar soframızdı :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ya patlıcanın güzel her hali yağlı. ama ben hayır diyemiyorum.
Bugünkü sahurumuz:
Eşime: Fasulye yemeği, pilav, ayran
Bana: Patates kızartması, tavuklu börek
Karpuz
İftar için yapacaklarım:
Tarhana çorbası
Semizotu yemeği
Tavuklu nohutlu pilav (Tavuk suyuna)
Patates salatası
Karpuz
Acıbadem aromalı damla çikolatalı kek, tulumba tatlısı
Merhaba Hayırlı Ramazanlarkizlar bende maklube yapacam kismetse aksama birincisi maklubeye siz sebze olarak neler koyuyosunuz nasil daha iyi bi lezzet elde ederim ikinciside yanina ekstradan biseler yapmak istiyorun yemek olarak ne yapayim sizce corba var mercimek corbasi dunden vardı. maklube yanina bi yemek yanina ne yakisir meze olarakta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.