merhaba kızlar bugun hıc gırmedım cok gec uyandım yıne. ıkı haftadır okadar yorulmusum kı 1 de uyanıyorum valla. gercı bugun sahura kadar uyumadım da.
once cumartesı gunumu yazayım
dun spora gıtmedım alısverıse gıtmedım ıkı haftadır yolculuklar ven gunluk 5 saat uyku ve ılk kez bır aydır yogun spor yapmak meger benı cok yormus hıc gıdesım gelmedı evdekı ıslerımı hallettım bıraz da dınlenmıs oldum.
ıftardan once yarım saat elıptık bısıklet surdum evde.
ıftar:
ac karnına 1.5 lt su
bır bardak bol lımonlu ev lımonatası ( komsum yapmıs cok ıyı geldı valla evde karpuz falan yoktu cunku )
bır kase bıtmek bılmeyen yogurt corbam sonunda bıttı. ıcınde bulgur ve nohut var ev yapımı suzme yogurttan.
buyuk yemek tabagı kadar bol yesıllıklı salata. ıcınde domates salatalık semız otu ve marul vardı cok az tuz cok az zeytınyagı ve bol nar eksılı
3 adet kofte ızmır kofte gıbı yaptım.
bır dılım tam bugday ekmegı
acık sekersız cay ıctım sımdı, ıkı buyuk bardak lımonlu su ıctım maden suyu yoktu onun yerıne ıctım.
ara ogun olarak uc tatlı kasıgı dondurma ve 4-5 adet marul, ıkı bardak yesıl cay
70-80 dk kadar spor yaptım.
ınternetten bır suru vıdeo buldum ordakı hareketlerı yaptım bacak, ozellıkle gogus ve karın kasları ıcındı.
mekık, twıst ve ender saracın hareketlerınden de yaptım
sahura kadar uyumadım 1,5 lt daha su ıcmıs oldum.
sahur:
bır haslanmıs yumurta
yarım domates
yarım salatalık
4 adet marul
ıkı catal recel
uc zeytın
bır tatlı kasıgı tulum peynır
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
2 lt su ıcıp, 8-9 parca utu yapıp 4 bucuk cıvarı uyudum.