- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi askrhpozitif
tünaydınn hanımlarrr herkez iyidir umarım..
dünümü taparlayım:
sahur: domates,salatalık,maydanoz,2 kibrik kutusu peynir,1 hurma,2ceviz,1 bardak ayran,1 dilim kızarmış ekmek,1 bardak rezene,1 dlim şeftali,1 yumurtanın sarısı
750ml su
iftar: 1 hurma,1 büyükbardak su ve 1 kase yayla çorbam (bu çorba bitmicekgalibaaa içtikdikçe çoğalıyor ) 2kaşık yumurtasız menemen (domatesler çürümük üzeriydi menemen fikri iyi oldu ) yarım dilim kıtır ekmek
ardından oğluma yaptığım kekden 1 dilimaldım araöğün ekstra yapmadım
1 bardak yeşil çay
benim sıpa aşırı şımardığı için parkla ödüllendirmek istemedikve malesef çıkamadıkk üstünesaat 10dauyucam gel anne dedi yattım 11geliyordu uyuduğunda nerdiyse ben uyuyordum neysekalktım adımlarımı birönceki günden biraz fazla çoğalttım bazı harekerler yaptımve12 olmadan uyudum.
adımlarımı 5.500 yaptım günlük hareketlerimin dışında (bugünkü hedefim 6.000 )
60 mekik
100 simitlerim içinhareket
50 omuzlarımı çalıştıran hareket (isimlerini bilmediğm için hareket diyorum )
suyum yatasaya kadar 2 lt yaklaştı tam bilmiyorum 1.5 geçti ama
dünümü taparlayım:
sahur: domates,salatalık,maydanoz,2 kibrik kutusu peynir,1 hurma,2ceviz,1 bardak ayran,1 dilim kızarmış ekmek,1 bardak rezene,1 dlim şeftali,1 yumurtanın sarısı
750ml su
iftar: 1 hurma,1 büyükbardak su ve 1 kase yayla çorbam (bu çorba bitmicekgalibaaa içtikdikçe çoğalıyor ) 2kaşık yumurtasız menemen (domatesler çürümük üzeriydi menemen fikri iyi oldu ) yarım dilim kıtır ekmek
ardından oğluma yaptığım kekden 1 dilimaldım araöğün ekstra yapmadım
1 bardak yeşil çay
benim sıpa aşırı şımardığı için parkla ödüllendirmek istemedikve malesef çıkamadıkk üstünesaat 10dauyucam gel anne dedi yattım 11geliyordu uyuduğunda nerdiyse ben uyuyordum neysekalktım adımlarımı birönceki günden biraz fazla çoğalttım bazı harekerler yaptımve12 olmadan uyudum.
adımlarımı 5.500 yaptım günlük hareketlerimin dışında (bugünkü hedefim 6.000 )
60 mekik
100 simitlerim içinhareket
50 omuzlarımı çalıştıran hareket (isimlerini bilmediğm için hareket diyorum )
suyum yatasaya kadar 2 lt yaklaştı tam bilmiyorum 1.5 geçti ama