Estağfurullah canımAman Allahım o sofra ne öyleben kesinlikle evde kalmalıymışım, benimki bu sofrayı görse direk annemin kapısını çalar iade edebiliyor muyuz diye
Ellerine sağlık her biri ayrı ayrı muhteşem görünüyor
benimki dedi bileeeAman Allahım o sofra ne öyleben kesinlikle evde kalmalıymışım, benimki bu sofrayı görse direk annemin kapısını çalar iade edebiliyor muyuz diye
Ellerine sağlık her biri ayrı ayrı muhteşem görünüyor
içli köfteyi ikimiz 5 saatte yapmıştık yanına çay bile yapamadık artık o kadar ki enerjimizi bitirmiştibenimki dedi bileeeama simdilik bana didii
gor bak didiiii biz her birini ayri gun buluyoz millet bi gunde yapiyo didiiinankor ya
bakmayin ona ben hep hamaratimdir
x perim nasılsın canım görünmüyorsun artık ...içli köfteyi ikimiz 5 saatte yapmıştık yanına çay bile yapamadık artık o kadar ki enerjimizi bitirmiştiama bir 5 saat daha uğraşıp yapılır yani değiyor meret
iyiyim aeben abla ramazan olunca iftar sofralarından ayrılamıyorum forumdax perim nasılsın canım görünmüyorsun artık ...
Bildiğin gibi ablan koşturup duruyor işteiyiyim aeben abla ramazan olunca iftar sofralarından ayrılamıyorum forumdazayıflama işini bıraktım komple ya sabitledim gidiyorum, halimden memnunum sanırım yoksa bu kadar arayı açmazdım diyorum
siz napıyorsunuz
Teşekkür ederim canımNevreste ellerine saglik ablam super gorunuyo basarilar dilerim.
esim gecen istiyodu deniycem icli kofteni...
Teşekkür ederim canımNevreste ellerine saglik ablam super gorunuyo basarilar dilerim.
esim gecen istiyodu deniycem icli kofteni...
Çok teşekkür ederim Ablacımİçliii köfteeeee olsada yesek mideye indirsek deminevoşummm ellerine sağlıkk harika olmuşlarrrr
Çok teşekkür ederimoff offf sofraya gel
Elerine sağlık nevram . başarılar dilerim canım .. patlıcan kebabada bayılırım yaneiçli köfteye heçç girmiyorum zaten
Deynep'cim çok teşekkür ederim
Nolii la burada.Hayal mı görüyorum acaba?(gözlerini ovuşturan üye smileyi)
Ellerine sağlık canım.Senden de böyle bir masa beklenirdi.(Yutkunan üye smileyi)
İhtiyacın yok ama yarışmada başarılar dilerim.
Deynep'cim çok teşekkür ederimBen soframı hazırladım sıra sende
Tel şehriye koysaydınHafta sonu bende yaptım. İrmigim yoktu irmiksiz yaptım.
Hiç o kıtır kıtır tadı alamadım
Ellerine sağlık süper bi masa.
Masa örtünde gözümden kacmadı. Kutnuk kumaş