- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
Hoşbuldum, çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz.
Pazartesi tüm detaylar belli olacak konuyu takipte kalırsanız daha iyi öğrenirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum, çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz.
Pazartesi tüm detaylar belli olacak konuyu takipte kalırsanız daha iyi öğrenirsiniz.
Öyle gibi yahem analik hem babalikmi
aman Canm Allahima sukur ayaga kalktim ya ama cok gozum korktu hee ya sohret agir geldiİyi çok şükürRabbim nazarlardan korusunHep nazardan oldu
Ya işte bende öyleyim zora gelemiyorumGözünü seveyim giy mis gibi rahat rahat :) sıkı ,boğazlı kazaklarda giyemem ben rahatima çok duskunum
Devam edecek misinaman Canm Allahima sukur ayaga kalktim ya ama cok gozum korktu hee ya sohret agir geldi
Genelde herşeyin rahatı ,sadesi düzü hoşuma gider :)Ya işte bende öyleyim zora gelemiyorum
Yani çok star olmayı sevmiyorum:)Genelde herşeyin rahatı ,sadesi düzü hoşuma gider :)
helal olsun ozmanÖyle gibi ya
Kendimiz stariz zaten kıyafetler sade olsunYani çok star olmayı sevmiyorum:)
Aynen yaKendimiz stariz zaten kıyafetler sade olsun
Sağol canımhelal olsun ozman
Aynen ya
Haftasonu diye kimse yok
Herhalde ondan canımHaftasonu diye kimse yok
Eşim arkadaşı vardı zati usta onu ayarladı ellerinde olan parke renklerinden seçtim yoksa saliya kalacaktıEe napcan şimdi yeni usta bulabilecek misiniz
Bende bendeTenceresiz kaldim anne seni çok özledim
Bende yaptırırsam açık düşünüyorum bu sefer :)Eşim arkadaşı vardı zati usta onu ayarladı ellerinde olan parke renklerinden seçtim yoksa saliya kalacaktı
Herkes açık renk al derken parkeci açık alma dedi arada kaldım
Ben yokken herkes burada:)Herhalde ondan canım
Bakalım nasıl olacak inşallah güzel olur unitmazsam foto atayım :))Bende yaptırırsam açık düşünüyorum bu sefer :)
Nasılsın canımBende bende