- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Tamam canım. Arada ses verbitti şükür canım ama misafirlerim bitmedi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım. Arada ses verbitti şükür canım ama misafirlerim bitmedi :))
Konum at,geleyim.Gel sanada yapayım
Kalp krizi tehlikesi olmuşŞaka yapıyorum ya:)
Senin menü ne ?Vaay çakal
Bir de bize bakValla helal kaldımı böyle gelin kayna
Böyle gelin bulmuş,olsun bir zahmetOda sana öyle ilgili mi:)
Allah için bende kötü değilim canııım ama accık çenem var ama çokta memnunum gerektiği yerde lazım oluyor. Oyy benim çeneeeem sevşyyyim seni oyy oyyBir de bize bak
naberrHoşbuldum canım
sallanan kız nasilsin coktandır görüsemiyoruzbitti şükür canım ama misafirlerim bitmedi :))
Vallahi yok ya bulamadım kararsizim sanki istedigim bana kalacakmikiSenin menü ne ?
Takiplesiyoz ya biz sehrime gel ben seni aldirtirim gözlerini bağlayıpKonum at,geleyim.
İyi degilim, dün gece hastanede yattım. Kanamam oldu, şimdi evdeyim. İlaçlar mahvetti, başım yerinden çıkıyor. Kendimi çok yordum ondan oldu. Bebek iyi şükür, dinleniyorumC A N O nasılsın canım
Günaydın canım benim Nasılsınyasminsay çıtırım
Geçmişler olsun canım benim, artık kendini düşünmen lazım. Olmuyor böyleİyi degilim, dün gece hastanede yattım. Kanamam oldu, şimdi evdeyim. İlaçlar mahvetti, başım yerinden çıkıyor. Kendimi çok yordum ondan oldu. Bebek iyi şükür, dinleniyorum
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine az kalmış zatenİyi degilim, dün gece hastanede yattım. Kanamam oldu, şimdi evdeyim. İlaçlar mahvetti, başım yerinden çıkıyor. Kendimi çok yordum ondan oldu. Bebek iyi şükür, dinleniyorum
Yasminim nasılsın kuzumGeçmişler olsun canım benim, artık kendini düşünmen lazım. Olmuyor böyle
Sagol canım, artık yatıyorum zaten. İş yapmam yasakGeçmişler olsun canım benim, artık kendini düşünmen lazım. Olmuyor böyle
Sagol canımCanım geçmiş olsun dikkat et kendine az kalmış zaten
Hoş geldin elalis, hasret uzun sürdü. Nasılsın, senin kuzen nasılHey gidi heyyyy
Ben yarışırken kategoriler geçmek bilmezdi, şimdi bi bakıyorum hop yeni yarışma
Katılanlara kolaylıklar diliyorum zor bi kategori
Kuzuuummmmm evet uzun sürdüSagol canım, artık yatıyorum zaten. İş yapmam yasak
Sagol canım
Hoş geldin elalis, hasret uzun sürdü. Nasılsın, senin kuzen nasıl