Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
bugun biraz kotuydum ben yeni kendime geldim. babamda şeker hastaligi icin doktora gitmis doktor sekerin cok yüksek belki bu hastaliklarini seker tetikledi bi dahiliyeye git demis bakalim simdide ora gidicek.
sen nasilsin melegim okul icin ugraslar nasil gidiyor:KK37:
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin:KK36:
İyiyim canım çok şükür.Bitirdik sayılır çok şükür:KK60:

saol biriciqim😚
neler yapiyosunuz ki nasil hazirliklar😊
Canım oğlumun sene sonu gösterisi vardı.Biz yıl boyu bazı etkinlikler yaptık atölye dersinde onları sergiledik.Tabi 2 haftadır biraz etkinlikleri artırdık.Bunun dışında ramazn öncesi anneler günü için hazırlık yaptık:O beni biraz uğraştırdı.Davetiye hazırladım,slayt,sunum,gösteri,pano vs derken bayağı yorucu oldu:)Bu sırada kızlarında mezuniyet var yarın onlara da pano yaptım:)Sabahta kep töreni vardı.Ben topuklularla bütün gün dolaştım bitti çok şükür:)

Canım oğlumun sene sonu gösterisi vardı.Biz yıl boyu bazı etkinlikler yaptık atölye dersinde onları sergiledik.Tabi 2 haftadır biraz etkinlikleri artırdık.Bunun dışında ramazn öncesi anneler günü için hazırlık yaptık:O beni biraz uğraştırdı.Davetiye hazırladım,slayt,sunum,gösteri,pano vs derken bayağı yorucu oldu:)Bu sırada kızlarında mezuniyet var yarın onlara da pano yaptım:)Sabahta kep töreni vardı.Ben topuklularla bütün gün dolaştım bitti çok şükür:)
masallah hic bos durmamisin abla baya ugrasmissin. 😍
anneler gunu etkinlik falan sadece senmi hazirliyosun tüm annelermi

Topuklu hiç giyemem ben ya :)

Bakın böyle 33 kart hazırladım arkadaki panoyu ben yaptım.Resimleri ben çektim birleştir vs...
20190503_173640.jpg

X