- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
, hava kapalı yaa sanki yağacak gibi gitmekle gitmemek arasında sıkıştım yağmura tutulurmuyuz diye
Havadan garip sesler gelmeye başladı karar verdim gitmicem marketten alsın eşim. Evet abla 3 yasında bir kızım var ellerinden öper .Yağacak gibiyse çıkma bence birdeçocuk var demi..
Patlatalim bir tane hakettiKızdım valla ustaya saat veriyorlar gelmiyorlar.
Bitanede ben patlatayım durPatlatalim bir tane haketti
Mutfagin fayanslarini kıracak tesisatçı canım patlat patlat on dedi 12 olduBitanede ben patlatayım dur, ne ustası kuzum bu
Kolay gelsin tatlım. Arasaydınız bii canımMutfagin fayanslarini kıracak tesisatçı canım patlat patlat on dedi 12 oldu
Cuma vakti geçsin anca öyle canım artıkKolay gelsin tatlım. Arasaydınız bii canım
İyi bakalım tatlım çok çok kolay gelsin sanaCuma vakti geçsin anca öyle canım artık
Havadan garip sesler gelmeye başladı karar verdim gitmicem marketten alsın eşim. Evet abla 3 yasında bir kızım var ellerinden öper .
Patlatalim bir tane haketti
Bu gece gelemedim ortttamm
Sağol abla.negüzel annannesin ,kaç yasındalar ablaDemekki yağacak eşin alacaksa marketten sorun yok.
Maşallah ona kocaman abla olmuş bende onun yanaklarından öperim.benim torunda bu kadar olsa yemiştim onu.
A.selam kuzum napanSelam kızlar
Sağol abla.negüzel annannesin ,kaç yasındalar abla
Iyi olan kazansın ya da kazanmasinHadi bağalımm gorcez bebegiiim
Hayırlı cumalar herkese
Aynı beyaaaa sen napanA.selam kuzum napan
Nasılsıniz efem valideniz nasillarHayırlı cumlar sanada.
Ayy ama en tatlı halleri yeni yeni başlıyor maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin1 kızım var benim torunda daha 10 aylık oldu.