- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))
Yanımda biri olsa bende çok dolaşırım abla bi kızım var arabasına koyup geliyorum hemen :)
Tamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:)Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))
Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadarPazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:))
Tamam kuzucummmTamam canım aksam 8 gibi belli oluyor söylerim tabiki:)
Tesekkur ederiz canım ❤
Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar
Hahaha alemsin abla ya evet banada hiç sectirmiyorlar bende marketten alıyorum geneldeBurdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum
Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo verBurdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum
Hahaha alemsin abla ya evet banada hiç sectirmiyorlar bende marketten alıyorum genelde
Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver
süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem .. Kolay gelsin ablaDomatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor.
Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan
Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor.
Evet genelde ciler yapıyor
Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan
sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarifGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
Düşünüyorum simdilik emin değilim :))
Yok canım ben evli bile değilim:))sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif
süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem .. Kolay gelsin abla
Anlaşıldı hocamYoksa tezgaha atılım yapamazsın yara yara girecen içeriye
Anlaşıldı hocam
Hala usta bekliyorum
, hava kapalı yaa sanki yağacak gibi gitmekle gitmemek arasında sıkıştım yağmura tutulurmuyuz diyeTamamdır öğrencim