• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))
Hadi inşallah kız beni haberdar et merak ediyorum;) birincilik iyice gaz verir bence hadi bakalım diyete kuvvet :)))

Pazarın keyfi öyle çıkıyor dolaşacaksın her tezgahı dalan edeceksin birkere:))
Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede :KK48: amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar:KK48:

Aynen abla ama burda o zevke varamıyom benyaa gıcıklar elletmiyor sebze meyvede :KK48: amaa kıyafet öylemi talan et edebildiğim kadar:KK48:

Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum :KK53:

Burdada bazı tezgahlar eletmiyorlarkendileri veriyor,giyim çok zevkli haşatını çıkarıyorum :KK53:
Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver:KK70:

Hahaha alemsin abla ya :KK70: evet banada hiç sectirmiyorlar:110: bende marketten alıyorum genelde

Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor.

Demeee abla ben gelim senlen kız arada millet senin hesap bi girişiyor töbe bakamıyorum iki tiyo ver:KK70:

Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan :KK53:

Domatesi pek seçtirmiyorlar genelde çok nadir bazı tezgahlar seçindiyor.

Tiyo ileriye doğru hamle yapıp insanları yaracan hedefe doğru atılacan :KK53:
:KK70: süpersin ablayaa tamam bu tiyonu hayata gecircem :KK70:.. Kolay gelsin abla ;)

sendemi cocuklsun diymi sende kaç tane cocuklu olanar için zor 3tarif
Yok canım ben evli bile değilim:))
Yemekleri annem yaptıgı için cok fazla yemek bilmiyorum hatta hiç bilmiyorum diyebilirim burayla birlikte ilk defa tatlı yaptım makarna yaptım :)))

Back