Canımsın neyin var
İki dişim problemli zor bir çekim olacakmış ikiside zaten korkuyordum iyice korktumCanım benim ne oldu.
amiiin inşallahh isteyen herkese kuzum. Allah razı olsun çok sevinmene çok sevindim bende :)İnan çok sevindim.Rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin
Öyle canımBazende güzel şeyleri tadında bırakmak gerekiyor
Buyukken daha kolay olur inşallah benim küçük oğlan daha cesur girdi ameliyata ameliyattan bağır çağır çıktı evde 2 gün ağladıBende Çarşamba sünnet ettireceğimAma şimdi bir şey yapmıyacağız.Belki kurban bayramında gelince yada seneye:)
Tayin çıksa yapardım.
Size kolay gelsin
son gittigim konu geyiktendi boncuumTabi bdv den çıkmıyorsun
Rabbim şifa versin canım benimİki dişim problemli zor bir çekim olacakmış ikiside zaten korkuyordum iyice korktum
Nasıl gidicem yaptircam bilmiyorum.
Ameliyatla olmuyor mi çekim cerrahı falanİki dişim problemli zor bir çekim olacakmış ikiside zaten korkuyordum iyice korktum
Nasıl gidicem yaptircam bilmiyorum.
Öyle olacak zaten minigimAmeliyatla olmuyor mi çekim cerrahı falan
Ondq beraber gittikson gittigim konu geyiktendi boncuumadama bi agiz tadiyla geyik yaptirmiyorlar :)
İnşaallah canım benimBuyukken daha kolay olur inşallah benim küçük oğlan daha cesur girdi ameliyata ameliyattan bağır çağır çıktı evde 2 gün ağladı
Büyük oğlan da ağlayarak girdi kendi yürüyerek taburcu oldu ..inşallah bir an önce iyileşir hiç anlamadan :))
Lokal anestezi mi peki :/Öyle olacak zaten minigim
Çok tirsiyorum canım yaRabbim şifa versin canım benim
Diş bemimde hassas noktam
Orda banlanmayı nasıl becerdinson gittigim konu geyiktendi boncuumadama bi agiz tadiyla geyik yaptirmiyorlar :)
Bdv lik konuda geyik abla bahsettiğiOrda banlanmayı nasıl becerdin
Yalnız gitme❤Çok tirsiyorum canım ya
Bilmiyorum canım şuan ilaç kullanıyorum yarın iki de asıl Dr bakacak emaraLokal anestezi mi peki :/
İnşallah iyi olur canım ya Allah yardımcın olsunBilmiyorum canım şuan ilaç kullanıyorum yarın iki de asıl Dr bakacak emara
O zaman olduBdv lik konuda geyik abla bahsettiği
Eşime söyleyeceğim canım bakalım belli olsun daYalnız gitme❤
Sağol kuzum inşallahİnşallah iyi olur canım ya Allah yardımcın olsun
Çünkü beraber gördük ışık içinde mune yi ordan biliyorumO zaman oldu