- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Minik şampiyonTamam müdür anlaşıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik şampiyonTamam müdür anlaşıldı
Haber verirsin bekliyorumAmin canım, sagolasın
öyle nasip her şey canımm.. oo senden iyisi yoktur maşallahh tatil başladı yanii :)Nasip canım zamanı geldi demek ki
İyiyim canım çok şükür ailemin yanındayım
İlk fırsatta dogurdum diye yazcam sözHaber verirsin bekliyorum
Herkes yolunda ilerliyor.Ama banlanmadan şampiyon olunmuyorHaha tahmin ettim halis muhlis riko benim tahtimi kimseye kaptirmam
sorma boncuum cikmis benim ceza suresi 7 gunden 10 gune bugun dedim bi girip bakayim girebilioyormusum ben yarina aciliyor saniyordumHerkes yolunda ilerliyor.Ama banlanmadan şampiyon olunmuyor
Vallahi başladı bitmek üzere pazartesi dönüyorumöyle nasip her şey canımm.. oo senden iyisi yoktur maşallahh tatil başladı yanii :)
visss senin dogurma zamani gelmis hakket :)))İlk fırsatta dogurdum diye yazcam söz
Sen sürekli yoksun bizde alıştıksorma boncuum cikmis benim ceza suresi 7 gunden 10 gune bugun dedim bi girip bakayim girebilioyormusum ben yarina aciliyor saniyordum
Tamam inşaallahİlk fırsatta dogurdum diye yazcam söz
hiç aklıma gelmezdi bu kategori de kazanacağımMinik şampiyon
Yani önce riko olup sonra kiblenmek gerek bir şampiyon kolay yetişmiyorHerkes yolunda ilerliyor.Ama banlanmadan şampiyon olunmuyor
geçen sene de sen oradayken yazmaya başlamıştım sizin sayfaya bana da 1 sene oluyor bekleyeli kısmet işte..Vallahi başladı bitmek üzere pazartesi dönüyorum
haklisin boncuum, arada iyi oluyor aslinda burasi bazen cok vaktimi aliyorSen sürekli yoksun bizde alıştık
Aynen banlanmak şarthiç aklıma gelmezdi bu kategori de kazanacağım
Yani önce riko olup sonra kiblenmek gerek bir şampiyon kolay yetişmiyor
İnan çok sevindim.Rabbim isteyen tüm arkadaşlara nasip etsingeçen sene de sen oradayken yazmaya başlamıştım sizin sayfaya bana da 1 sene oluyor bekleyeli kısmet işte..
iyi şeyler çabuk bitiyor maalesef :)
Tabi bdv den çıkmıyorsunhaklisin boncuum, arada iyi oluyor aslinda burasi bazen cok vaktimi aliyor
Hayırlı yolculuklar canımAbla bende bugün anneme gidiyorum Nevreste
Sağol abla sen evine dönmeden ben döneceğim malum sünnet hazırlıklarına artık başlamak lazım :))Hayırlı yolculuklar canım
Bende Çarşamba sünnet ettireceğimAma şimdi bir şey yapmıyacağız.Belki kurban bayramında gelince yada seneye:)Sağol abla sen evine dönmeden ben döneceğim malum sünnet hazırlıklarına artık başlamak lazım :))