- 16 Ağustos 2010
- 293.062
- 602.956
- 43
Tamam edeceğimEşime söyleyeceğim canım bakalım belli olsun da ❤dua et bana kolay gecsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam edeceğimEşime söyleyeceğim canım bakalım belli olsun da ❤dua et bana kolay gecsin
Çünkü beraber gördük ışık içinde mune yi ordan biliyorum
Görüşürüz canım benimAllah a emanet olun eşim gelmeden hazirlanayim ben görüşürüz
İki dişim problemli zor bir çekim olacakmış ikiside zaten korkuyordum iyice korktum
Nasıl gidicem yaptircam bilmiyorum.
Evvab bunu kime yazmis kanka?Öhö öhö geçmişten #tbt yapayım dedim BirTutamMutluluk20
Evetvisss senin dogurma zamani gelmis hakket :)))
Tamam inşaallah
Kiiiz sen hamile misin? cok sevindim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah canim:)) efemm
Eski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kankaNevreste nick i degistirecektim ama şimdi sıradaki riko falan deyince sen acaba değişmesem mi dedim
Yada birincilik serüvenine ara mi versem ki bilemedim şimdi
Test edildi onaylandi dimi nevoHerkes yolunda ilerliyor.Ama banlanmadan şampiyon olunmuyor
Sagsalim gelsin insallah canim bebis
canııımm eveeet amiin inşallahh çok teşekkür ederiiim:)Kiiiz sen hamile misin? cok sevindim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah canim
Eski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kanka
Test edildi onaylandi dimi nevo
Sagsalim gelsin insallah canim bebis
bana bana minigine yazmışEvvab bunu kime yazmis kanka?
Canım kankam benim marifetli ellerime güvenen kankam benimEski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kanka
cok sagol ablacım evet eşim ile gidicem gerçi o benden kötü olur amaDiş fena biilirim,eşinle gitme durumun varsa beraber gidin en azından yanında olup destek verir sana.
Korkma yinede ağrı kesiciler olduğu için ragat geçer yinede.
cok sagol ablacım evet eşim ile gidicem gerçi o benden kötü olur ama
aslında benim gidene kadar zaten oturduktan sonra sesimi çıkarmıyorum dayanıyorum ama o güne kadar gidene kadar stres olup kendimi yiyorumUyuşturac ak ya dişini duymassın zaten,eşinde daha sakin olmalı o anda.
ne imiş ne imiş kimsecikler yokken alayım en guzel tarifiYeni kategori belli olmuş diyorlar
Tamam söyleyeyim kimse duymasınne imiş ne imiş kimsecikler yokken alayım en guzel tarifi
tamam aramızdaTamam söyleyeyim kimse duymasın
aslında benim gidene kadar zaten oturduktan sonra sesimi çıkarmıyorum dayanıyorum ama o güne kadar gidene kadar stres olup kendimi yiyorum
bir tane yirmilik çektirdim alttan kesip aldılar dikişli.
üstten de çektirdim yirmilik.
ama işte bu dişlerin ikiside sorunlu diye korkum.inşallah kısa sürede sorunsuz çekilir de rahatlarım artık ertele ertele olmuyor
Yeni kategori belli olmuş diyorlar
tamam aramızda
aynen öyle ablacım inşallah bu sefer hallettirecegim.Benimde çekildi yirmilik dişim iğne yaptı uyuşunca duymadım bile çekildiğini.
O koltuğa oturana kadar aslında sonra bnasılsa devamı gerliyor,ertelemek lede olmuyor diş çok önemli.