Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İki dişim problemli zor bir çekim olacakmış ikiside zaten korkuyordum iyice korktum😭
Nasıl gidicem yaptircam bilmiyorum.

Diş fena biilirim,eşinle gitme durumun varsa beraber gidin en azından yanında olup destek verir sana.
Korkma yinede ağrı kesiciler olduğu için ragat geçer yinede.:KK74:

Kiiiz sen hamile misin? :rolleyes: cok sevindim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah canim:KK36:
Nevreste Nevreste nick i degistirecektim ama şimdi sıradaki riko falan deyince sen acaba değişmesem mi dedim :dondurma:

Yada birincilik serüvenine ara mi versem ki bilemedim şimdi :KK70:
Eski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kanka:KK53:
Herkes yolunda ilerliyor.Ama banlanmadan şampiyon olunmuyor😂
Test edildi onaylandi dimi nevo:KK70:
Sagsalim gelsin insallah canim bebis:nazar:

Kiiiz sen hamile misin? :rolleyes: cok sevindim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah canim:KK36:

Eski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kanka:KK53:

Test edildi onaylandi dimi nevo:KK70:

Sagsalim gelsin insallah canim bebis:nazar:
canııımm eveeet amiin inşallahh çok teşekkür ederiiim:)

Diş fena biilirim,eşinle gitme durumun varsa beraber gidin en azından yanında olup destek verir sana.
Korkma yinede ağrı kesiciler olduğu için ragat geçer yinede.:KK74:
cok sagol ablacım :KK60: evet eşim ile gidicem gerçi o benden kötü olur ama:işsiz:

Uyuşturac ak ya dişini duymassın zaten,eşinde daha sakin olmalı o anda.
aslında benim gidene kadar zaten oturduktan sonra sesimi çıkarmıyorum dayanıyorum ama o güne kadar gidene kadar stres olup kendimi yiyorum:cry:
bir tane yirmilik çektirdim alttan kesip aldılar dikişli.
üstten de çektirdim yirmilik.
ama işte bu dişlerin ikiside sorunlu diye korkum.inşallah kısa sürede sorunsuz çekilir de rahatlarım artık ertele ertele olmuyor:dua:

aslında benim gidene kadar zaten oturduktan sonra sesimi çıkarmıyorum dayanıyorum ama o güne kadar gidene kadar stres olup kendimi yiyorum:cry:
bir tane yirmilik çektirdim alttan kesip aldılar dikişli.
üstten de çektirdim yirmilik.
ama işte bu dişlerin ikiside sorunlu diye korkum.inşallah kısa sürede sorunsuz çekilir de rahatlarım artık ertele ertele olmuyor:dua:

Benimde çekildi yirmilik dişim iğne yaptı uyuşunca duymadım bile çekildiğini.
O koltuğa oturana kadar aslında sonra bnasılsa devamı gerliyor,ertelemek lede olmuyor diş çok önemli.

X