- 20 Mart 2008
- 141.588
- 213.097
- 1.423
- 60
İyiyim canım sağol
Geçmiş olsun ablacım
Canımsın neyin var![]()
Çok sağol nevoşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sağol
Geçmiş olsun ablacım
Canımsın neyin var![]()
Ağladığında, canın yandığında, korktuğunda, hayat anlamını yitirdiğinde ve düştüğün her çaresizlikte tek bir kelimeye ihtiyaç duyarsın; Anne!
Ne kadar doğru![]()
sağlıkla gelsin inşallah canım bnmÇarşamba günü geliyor canımiyiyim şükür
hayırlı olsun canım sende hamilesin Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin:)) efemm
Amin canım inşallah. Bana hiçde çabuk geçmedi gibisende sağlıkla al kucağına inşallaaah 5 nasılsın haftadan 38 haftaya vayy beee maşallahh zaman bize çabuk geçti sankii. sana az zor..![]()
Amin canım, sagolasınsağlıkla gelsin inşallah canım bnm❤
hayırlı olsun canım sende hamilesin Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin![]()
sağlıkla gelsin inşallah canım bnm❤
hayırlı olsun canım sende hamilesin Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin![]()
evet sana zor olduu ama geçti inşallahh az kaldııı :)Amin canım inşallah. Bana hiçde çabuk geçmedi gibi
Amin canım, sagolasın![]()
Sende beklerken bana hak verirsin. 9 ay zor geliyorsağol canım çook teşekkür ederimm amiin:)
evet sana zor olduu ama geçti inşallahh az kaldııı :)
A ama öyle kuzu dışarda olana çabuk gibi geçer içerdekine soracan onuu:))Sende beklerken bana hak verirsin. 9 ay zor geliyorAllah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ekim ayından beri yolculuk eder gibiyiz
![]()
Aynen öyleA ama öyle kuzu dışarda olana çabuk gibi geçer içerdekine soracan onuu:))
Bir daha bildirim gidecek mi
Canım doğuma az kalmışÇok güzelsintakvimin çok yakışmış. 9 ay saglıkla geçsin inşallah
![]()
amiin canımm çok sağoll
nevooomm eveeettt :))
Cano'm hamile misin![]()
Ara ver canım yani 1.olmaya katılmaya değilNevreste nick i degistirecektim ama şimdi sıradaki riko falan deyince sen acaba değişmesem mi dedim
Yada birincilik serüvenine ara mi versem ki bilemedim şimdi![]()
Çok ama çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşaallahamiin canımm çok sağoll
nevooomm eveeettt :))
canım benim teşekkür ederiimm sonunda dediğini duyar gibiyiiimmm amin inşallah sağlıkla :)Çok ama çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşaallah![]()
Tamam müdür anlaşıldıAra ver canım yani 1.olmaya katılmaya değil![]()
Nasip canım zamanı geldi demek kicanım benim teşekkür ederiimm sonunda dediğini duyar gibiyiiimmm amin inşallah sağlıkla :)
sen nasılsın canım?
Amin canım, sagolasınCanım doğuma az kalmışAllah kolaylık versin
❤