- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
İyiyim canım sağol
Geçmiş olsun ablacım
Canımsın neyin var
Çok sağol nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol
Geçmiş olsun ablacım
Canımsın neyin var
Ağladığında, canın yandığında, korktuğunda, hayat anlamını yitirdiğinde ve düştüğün her çaresizlikte tek bir kelimeye ihtiyaç duyarsın; Anne!
Ne kadar doğru
sağlıkla gelsin inşallah canım bnmÇarşamba günü geliyor canım iyiyim şükür
hayırlı olsun canım sende hamilesin Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin:)) efemm
Amin canım inşallah. Bana hiçde çabuk geçmedi gibisende sağlıkla al kucağına inşallaaah 5 nasılsın haftadan 38 haftaya vayy beee maşallahh zaman bize çabuk geçti sankii. sana az zor..
Amin canım, sagolasınsağlıkla gelsin inşallah canım bnm❤
hayırlı olsun canım sende hamilesin Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin
sağlıkla gelsin inşallah canım bnm❤
hayırlı olsun canım sende hamilesin Allah kolay hamilelik kolay Doğum nasip etsin
evet sana zor olduu ama geçti inşallahh az kaldııı :)Amin canım inşallah. Bana hiçde çabuk geçmedi gibi
Amin canım, sagolasın
Sende beklerken bana hak verirsin. 9 ay zor geliyor Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ekim ayından beri yolculuk eder gibiyizsağol canım çook teşekkür ederimm amiin:)
evet sana zor olduu ama geçti inşallahh az kaldııı :)
A ama öyle kuzu dışarda olana çabuk gibi geçer içerdekine soracan onuu:))Sende beklerken bana hak verirsin. 9 ay zor geliyor Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ekim ayından beri yolculuk eder gibiyiz
Aynen öyleA ama öyle kuzu dışarda olana çabuk gibi geçer içerdekine soracan onuu:))
Bir daha bildirim gidecek mi
Cano'm hamile misin:)) efemm
Canım doğuma az kalmışAllah kolaylık versin❤Çok güzelsin takvimin çok yakışmış. 9 ay saglıkla geçsin inşallah
amiin canımm çok sağollcan09e hayırlısıyla kucağına al inşallah
nevooomm eveeettt :))
Cano'm hamile misin
Ara ver canım yani 1.olmaya katılmaya değilNevreste nick i degistirecektim ama şimdi sıradaki riko falan deyince sen acaba değişmesem mi dedim
Yada birincilik serüvenine ara mi versem ki bilemedim şimdi
Çok ama çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşaallahamiin canımm çok sağoll
nevooomm eveeettt :))
canım benim teşekkür ederiimm sonunda dediğini duyar gibiyiiimmm amin inşallah sağlıkla :)Çok ama çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşaallah
Tamam müdür anlaşıldıAra ver canım yani 1.olmaya katılmaya değil
Nasip canım zamanı geldi demek kicanım benim teşekkür ederiimm sonunda dediğini duyar gibiyiiimmm amin inşallah sağlıkla :)
sen nasılsın canım?
Amin canım, sagolasınCanım doğuma az kalmışAllah kolaylık versin❤