Sağol canımTam benlik desene
Elinize koluniza sağlık afiyet olsun
Bitmiştir bile çoktan ben diyete başladım bugünSağol canım
O yüzden hiç yapasım yoktu canım da kuzenim az tehlikeli diye ikna etti de öyle karar verdim kuzenimde işi öğretcek bakalım hayırlısı ile bir haber gelsindeİyiymiş o zaman tehlikeli yerlerde çok dolaplar dönüyor sen oraları yapamazsın canımın içi
Yok daha var gelebilirsin☺Bitmiştir bile çoktan ben diyete başladım bugün
Ne güzel canım bende istiyodum sınavına girememistim hayirlisiyla olur inşallahSağol canım iş güvenliği uzmanlıgı yapacagım inşallah kuzenimden haber bekliyorum
Tesekkur ederim canim hayırlısı ile olur inşallah, bende 5 yıl önce babamın zoruyla almıstım 70 puan gerekiyordu tam 70 alıp gecmiştim aslında cok istemiyorum ama artık bir yerden baslamam lazım :)Ne güzel canım bende istiyodum sınavına girememistim hayirlisiyla olur inşallah
Bencede olursa çalış canımTesekkur ederim canim hayırlısı ile olur inşallah, bende 5 yıl önce babamın zoruyla almıstım 70 puan gerekiyordu tam 70 alıp gecmiştim aslında cok istemiyorum ama artık bir yerden baslamam lazım :)
Calısacagım canım yas 30 u geciyor bir yerden baslamam lazım gec bile kaldımBencede olursa çalış canım
Anne evi öyle oluyor abla :)) olsun sen kos kos oturan biri değilsin benim gibi verirsin :))Yok daha var gelebilirsin☺
Canım iyi yapmışsınBenimde ihtiyacım var Burada durumlar çok fena Mantılar,börekler,pideler,baklavalar ve zorla yedirmeye çalışanlar Kilo aldım
Aynen canım emekliliği düşünmek lazımCalısacagım canım yas 30 u geciyor bir yerden baslamam lazım gec bile kaldım
İnşallah hayırlı olur canımCalısacagım canım yas 30 u geciyor bir yerden baslamam lazım gec bile kaldım
Benim de hiç sigorta girişim yokAynen canım emekliliği düşünmek lazım
Inşallah canım ❤İnşallah hayırlı olur canım
Kızlarım 162 boyunda 44-45 kilolar anne ne olur eve gidince diyet yapalım diyorlarAnne evi öyle oluyor abla :)) olsun sen kos kos oturan biri değilsin benim gibi verirsin :))
Kesinlikle canım simdi cok sükür annem babam var ama ilerde ne olacak garantim yok o yüzden sağlıgım yerinde iken calısmalıyım diye düşünüyorumAynen canım emekliliği düşünmek lazım
Onlar fit maşallah gerek yok anneanne diyordur yiyin yiyin siz gencsinizKızlarım 162 boyunda 44-45 kilolar anne ne olur eve gidince diyet yapalım diyorlar
Kardeşim lise bittiğinden beri çalışıyor marketlerde çalıştıKesinlikle canım simdi cok sükür annem babam var ama ilerde ne olacak garantim yok o yüzden sağlıgım yerinde iken calısmalıyım diye düşünüyorum
Gün sayıyoruzOnlar fit maşallah gerek yok anneanne diyordur yiyin yiyin siz gencsiniz
Keşke ben de 162 olsam 45 kilo olsam gitmeyelim derdimGün sayıyoruz
Alışkın değiller biz dengeli besleniyoruz