Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ne güzel canım bende istiyodum sınavına girememistim hayirlisiyla olur inşallah
Tesekkur ederim canim hayırlısı ile olur inşallah, bende 5 yıl önce babamın zoruyla almıstım 70 puan gerekiyordu tam 70 alıp gecmiştim aslında cok istemiyorum ama artık bir yerden baslamam lazım :)

Tesekkur ederim canim hayırlısı ile olur inşallah, bende 5 yıl önce babamın zoruyla almıstım 70 puan gerekiyordu tam 70 alıp gecmiştim aslında cok istemiyorum ama artık bir yerden baslamam lazım :)
Bencede olursa çalış canım

Yok daha var gelebilirsin☺
Canım iyi yapmışsınBenimde ihtiyacım varBurada durumlar çok fena Mantılar,börekler,pideler,baklavalar ve zorla yedirmeye çalışanlar Kilo aldım
Anne evi öyle oluyor abla :)) olsun sen kos kos oturan biri değilsin benim gibi verirsin :))

Kesinlikle canım simdi cok sükür annem babam var ama ilerde ne olacak garantim yok o yüzden sağlıgım yerinde iken calısmalıyım diye düşünüyorum
Kardeşim lise bittiğinden beri çalışıyor marketlerde çalıştı
Hastabakici belgesi aldı sosyal hizmetler oluyor bir yandan şimdi de güvenlik belgesi alıp güvenlikçi oldu

Her mesleğe bir el uzattı

Çok iyi oldu ama onun için her işin zorluğunu görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…