Nasılsın kankacimGünaydın iyi pazarlar kankacım ❤
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤Nasılsın kankacim
Mercimekli köfteKolay gelsin neler yapıyorsunuz merak ettim
Tam benlik deseneMercimekli köfte
Peynirli börek
Sucuklu kaşarlı pide(iç hazırladım fırına gönderdim)
Tatlı ve tuzlu kurabiye
Revani
Salata
Bunlar canım
Sağol
İyiyim bende spora gittik ,oyumuzu kullandık şimdi kahvaltimizi ettik artık çay keyfi yapabilirimIyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Sabah sporu yapmıssın :))İyiyim bende spora gittik ,oyumuzu kullandık şimdi kahvaltimizi ettik artık çay keyfi yapabilirim
Oğlumun futbolu varya oraya gittim canım .Sabah sporu yapmıssın :))
Hayırlı olsun oyunda kankacım
Afiyet olsun kahvaltı sonrası cay keyfi güzel olur
Ellerine sağlık canım afiyet olsunMercimekli köfte
Peynirli börek
Sucuklu kaşarlı pide(iç hazırladım fırına gönderdim)
Tatlı ve tuzlu kurabiye
Revani
Salata
Bunlar canım
Sağol
Dogru canım spor deyince hep birlikte spor yapıyorsunuz sandım ama yapmıs kadar olmussunOğlumun futbolu varya oraya gittim canım .
Ama bende oturduğum yerde heyecan yapıyorum
Oğlum atsana şuraya gecsenize falan yakında almazlar beni içeri
Var var yalnız değilim kankaDogru canım spor deyince hep birlikte spor yapıyorsunuz sandım ama yapmıs kadar olmussun
Ailelerin hepsi böyleyse sıkıntı olmaz sanki kankacım
O zaman birsey yapamazlar kankaVar var yalnız değilim kanka
hayırlı olsun inşallahİyiyim bende spora gittik ,oyumuzu kullandık şimdi kahvaltimizi ettik artık çay keyfi yapabilirim ☺
Aklıma şey geldi taekwondo maçına gittik bir keresinde adamın biri kaptirmis oğluna bağırıyordu oğlum kafasına kafasına vur diyordu herkes adama bakıyorduOğlumun futbolu varya oraya gittim canım .
Ama bende oturduğum yerde heyecan yapıyorum
Oğlum atsana şuraya gecsenize falan yakında almazlar beni içeri
Kuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
İnşallah daha iyi olacaksınKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Kuzum benim duamız seninle inşallah bian önce iyileşirsin balımKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Cook gecmis olsun dualarımız seninle daha iyi olacaksın inşallahKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Cook gecmis olsun dualarımız seninle daha iyi olacaksın inşallahKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Amin ZipzipimCook gecmis olsun dualarımız seninle daha iyi olacaksın inşallah
Allah şifa versin inşallah canım bi an önce iyileşirsin inşallahKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur