- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Geçmiş olsun tekrar canımKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun tekrar canımKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Selam kızlar Nasılsıniz
Bende Iyiyim canım içime bir kpss aşkı geldi calismaya baslasammi diye düşünüyorumIyiyim canım sen nasılsın ❤
Noldu kuzum ediyorum hep aklımdasın Rabbim feraha çıkarsın tez zamanda şifa versin inşallahKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Calısma askı geldiyse basla canım sözde bizde takımdakilerle sayfa acıp calısacaktık kaldı öyleBende Iyiyim canım içime bir kpss aşkı geldi calismaya baslasammi diye düşünüyorum
İyidir canım sen nasılsınSelam kızlar Nasılsıniz
Başla tabiki canimBende Iyiyim canım içime bir kpss aşkı geldi calismaya baslasammi diye düşünüyorum
Eşim calismami istemiyor oyüzden kararsizim bide bebisle yapabilirmiyim diye düşünüyorumCalısma askı geldiyse basla canım sözde bizde takımdakilerle sayfa acıp calısacaktık kaldı öyle
Bende Iyiyim canımİyidir canım sen nasılsın
Yarının ne göstereceği belli olmaz bence sansını dene canım bebişle calısman biraz zor olur amaEşim calismami istemiyor oyüzden kararsizim bide bebisle yapabilirmiyim diye düşünüyorum
Dualarimiz seninle canimKuzu,hic halim yok. Hastanedeyim. Durumlar fena. Dua edin nolur
Bencede ya çalışıcam bakalım hayırlısı memur olursam calismama karismaz belkiYarının ne göstereceği belli olmaz bence sansını dene canım bebişle calısman biraz zor olur ama
Bende baslarım belki calismaya işe baslama durumum var ama orasıda netlesmediBencede ya çalışıcam bakalım hayırlısı memur olursam calismama karismaz belki
Hayırlı olsun canım ne işiBende baslarım belki calismaya işe baslama durumum var ama orasıda netlesmedi
Sağol canım iş güvenliği uzmanlıgı yapacagım inşallah kuzenimden haber bekliyorumHayırlı olsun canım ne işi
Hayırlı olsun inşallahSağol canım iş güvenliği uzmanlıgı yapacagım inşallah kuzenimden haber bekliyorum
Sağol canım benimHayırlı olsun inşallah
Hangi alanda iş güvenliği pekiSağol canım benim
C sınıfı sertifikam var canım az riske sahip alanlarda calısacagım, kuzenimin dediğine göre okullar,sirketler varmıs gittiği yerlerdeHangi alanda iş güvenliği peki
İyiymiş o zaman tehlikeli yerlerde çok dolaplar dönüyor sen oraları yapamazsın canımın içiC sınıfı sertifikam var canım az riske sahip alanlarda calısacagım, kuzenimin dediğine göre okullar,sirketler varmıs gittiği yerlerde
İnşaat alanlarına bakacaksın demişti gecen sene kabul etmemistim bu sene böyle dedi bakalım hayırlısı canım gidince göreceğim