- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem hediye almis deEvet şimdi tek sorun şu kaldı eşime nasıl acilayacagim hediyeyi
Aklin yolu birAynen öyle soyle yada annem almis de
Ne bileyim bu işlerde ben pek becerikli değilim
Aynı şeyi soylemisizAnnem hediye almis de
Komşunun kargosu diyecegim öyle yediğimiz halatlar vardir bizim komşuların kargosunu genelde ben alıyorum daha sonuç belli değil de ben hazırlığını yapayım bariAynen öyle soyle yada annem almis de
Ne bileyim bu işlerde ben pek becerikli değilim
Annem alsa her hafta gidiyoruz niye kargo ile yolladı ser Allah tan vardiya değişiyorAnnem hediye almis de
Neyse hayırlısı ile sonlansinda orasınida halledersinAnnem alsa her hafta gidiyoruz niye kargo ile yolladı ser Allah tan vardiya değişiyor
Annene yollasinlar sen de ordan al isteAnnem alsa her hafta gidiyoruz niye kargo ile yolladı ser Allah tan vardiya değişiyor
Annem yedi cihana duyurur hiç ağzından laf çıkmazAnnene yollasinlar sen de ordan al iste
O zaman ordan gelmis dersinEşim geçen bir yere börek tarifi ekledigimse gülüp geçmişti sen ne anlarsın bu işlerden diye kadının gücu bu işte
Kivirmada üstüme yokturO zaman ordan gelmis dersin
Alemsin vallaKivirmada üstüme yoktur
İnan inanİnanmiyorum yaakarniyarik kunefe kimhippo canım bakyorim kunefe oylari kapimis
Helal sana yürüü bee kim tutsr haydi yardım et Allahım artırr Allahım
Hipo furacak sonunda biziHelal sana yürüü bee kim tutsr haydi yardım et Allahım artırr Allahım
bencedeHipo furacak sonunda bizi