Sen buraya kadar 1. Git son 5 gün kaptır155i ararım
Bilinç altın beni korkutuyorNevreste abla herşeyin heyecanı üst üste geldi annemde başka heyecanlar yaşiyorim burda buranın heyecanı var
Bu heyecan pek iyi olmadı
Rüyamda gelinle tartıştık ağzına yüzüne neresine denk gelirse bana laf söyledikce vuruyordum
Geçmiş olsun abla diş cikiyordur belkim maşallah
Günaydın kankacimGünaydınnnnn ❤
Benim anam bacım yok muSuç değil kiüye olun diyebilirim istediğime (asla demem yoksam öğrenirler burda odlgumu )
Çenem düşmedi daha
Iyi yapmışsın canım dalga gecerlerse biraz uzakta bırakırsın kapıya kadar goturmezsinOğlum bugün kuran kursunada başladı oraya da ben götürdüm
Çocuklar hepsi birlikte tek gelmişler..
Ben mi çok pinpirikliyim ana kuzusu demesinler çocuğuma
Ama araba geçiyor ya zaman da kötü ne yapayim
Günaydın canımGünaydın hatuncuklar
Aynen canım öyle yapayım napayım bırakmadan için rahat etmez .Iyi yapmışsın canım dalga gecerlerse biraz uzakta bırakırsın kapıya kadar goturmezsin
Geçmiş olsun canım ucuz atlatmissinizhazirlik yapiyodum aksam icin ablamda geldi mutfaktaydik kizimla yegnimde 5 yasinda oyuncaklarla oynuyolardi. mutfaga gideli 5 dk olmadi sora yegnim geldi nisa öksürüyo dedi bi gittim kipkirmizi olmus nefes alamiyo benim alerji ilacim vardi onu bulmus icmis oda agzinda erimis galiba ne yuta biliyo ne kusabiliyo ablam aldi sirtina vurdu sora bi kan kusdu benim elim ayagim bosaldi abla nolur kurtar yardim et dedim durdum kiz nefessiz baygin gbi agzindan sular köpükler geliyo sora su icirdik yuzunu fln yikadik kendine geldi yogurt yedirdik. Allahim öldüm resmen Rabbim onu bana bagisladi sukurler olsun
Oh oh at abla pek iyi geldi anne tokadı. he geldi de banamı geldi o heyecan hipoyla ,minik düşünsün
Genelde PC denmi giriyon abla ,ben telden giriyorum arada bi tam mesaj yazarken donuyo sınır oluyorumya. Ama işin garibi buraya girince donuyo normalde sıkıntı yok.
Hayra yor canım ben hep bir şeye yorarim gerçek olurNevreste abla herşeyin heyecanı üst üste geldi annemde başka heyecanlar yaşiyorim burda buranın heyecanı var
Bu heyecan pek iyi olmadı
Rüyamda gelinle tartıştık ağzına yüzüne neresine denk gelirse bana laf söyledikce vuruyordum
Ben yaşadım söyleye söyleye oda yaşayacakSen buraya kadar 1. Git son 5 gün kaptır
bencede ara
Aşkolsun küstümHayra yor canım ben hep bir şeye yorarim gerçek olur
Mesela yarışmayı hipponun elinden aldığına yor
Ya nevroş sen söyleyip duruyorsun baştan beri benim kalbime kastın mı varBen yaşadım söyleye söyleye oda yaşayacak
Yarışmanın sunucusu ben değil miyim heyecan yaptırıyorumYa nevroş sen söyleyip duruyorsun baştan beri benim kalbime kastın mı var
Günaydın abla
Aynen canım pcden giriyorum.Öyle daha kolay geliyor.
Böyle çok zorlanıyorum