Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste abla yaa oylama nezaman bitcekk hani diyom yeniye gevşek artıkınn(kuduruyorum kazanamayınca-) :))) :KK70:

Ozaman tahrişte dedikleri gibi olabilir kuzum ama ben şahsen anında ne olursa olsun götürülmesi taraftarıyım. Günlük hali iyiyse sorun yoktur ozaman yine dikkat et gözlemle. Hemde çok zor valla benim kız çok şükür bugüne kadar ne bulursa bulsun hiç ağzına katmazdı bildiğin sanki çocuk yenmeyeceğini biliyor gibi,ama tek bişey vardı oda her lokma boğazında kalırdı ilk zamanlar tıkandı çocuk ne kusabiliyo ne yudabiliyor attım parmagımı boğazına yoksa ölcek hele bir korkudan şoka girsem çocuk ölürdü ,çok şükür öyle böyle alıştı büyüdükçe.
Ben yokum isterseniz siz geçin 😂

Tokatta atayım bir daha sorma :tokat::KK70::KK70:
Hem bak oylamaya heyecan geldi:KK59:
Oh oh at abla pek iyi geldi anne tokadı :KK48: . he geldi de banamı geldi o heyecan hipoyla ,minik düşünsün:işsiz:
Genelde PC denmi giriyon abla ,ben telden giriyorum arada bi tam mesaj yazarken donuyo sınır oluyorumya. Ama işin garibi buraya girince donuyo normalde sıkıntı yok.

Günaydınlar hanımlar torun bizde ya fırsat bulamıyorum gelmeye,dünde ateşlendi biraz yürümeyede başladı kerata .
Tam bir ateş parçası oldu tüm gün yürütsen gıkı çıkmıyor,belim sırtım ağrıyor artık. :KK53:
Geçmiş olsun abla diş cikiyordur belkim maşallah :nazar:

X