Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste abla herşeyin heyecanı üst üste geldi annemde başka heyecanlar yaşiyorim burda buranın heyecanı var

Bu heyecan pek iyi olmadı

Rüyamda gelinle tartıştık ağzına yüzüne neresine denk gelirse bana laf söyledikce vuruyordum :olamaz:
Bilinç altın beni korkutuyor :KK53:

Oğlum bugün kuran kursunada başladı oraya da ben götürdüm :KK45:
Çocuklar hepsi birlikte tek gelmişler..
Ben mi çok pinpirikliyim ana kuzusu demesinler çocuğuma🤔
Ama araba geçiyor ya zaman da kötü ne yapayim:110:
Iyi yapmışsın canım dalga gecerlerse biraz uzakta bırakırsın kapıya kadar goturmezsin

hazirlik yapiyodum aksam icin ablamda geldi mutfaktaydik kizimla yegnimde 5 yasinda oyuncaklarla oynuyolardi. mutfaga gideli 5 dk olmadi sora yegnim geldi nisa öksürüyo dedi bi gittim kipkirmizi olmus nefes alamiyo benim alerji ilacim vardi onu bulmus icmis oda agzinda erimis galiba ne yuta biliyo ne kusabiliyo ablam aldi sirtina vurdu sora bi kan kusdu benim elim ayagim bosaldi abla nolur kurtar yardim et dedim durdum kiz nefessiz baygin gbi agzindan sular köpükler geliyo sora su icirdik yuzunu fln yikadik kendine geldi yogurt yedirdik. Allahim öldüm resmen Rabbim onu bana bagisladi sukurler olsun🙏
Geçmiş olsun canım ucuz atlatmissiniz

Oh oh at abla pek iyi geldi anne tokadı :KK48: . he geldi de banamı geldi o heyecan hipoyla ,minik düşünsün:işsiz:
Genelde PC denmi giriyon abla ,ben telden giriyorum arada bi tam mesaj yazarken donuyo sınır oluyorumya. Ama işin garibi buraya girince donuyo normalde sıkıntı yok.
:KK74:

Aynen canım pcden giriyorum.Öyle daha kolay geliyor.
Böyle çok zorlanıyorum 😂

Nevreste Nevreste abla herşeyin heyecanı üst üste geldi annemde başka heyecanlar yaşiyorim burda buranın heyecanı var

Bu heyecan pek iyi olmadı

Rüyamda gelinle tartıştık ağzına yüzüne neresine denk gelirse bana laf söyledikce vuruyordum :olamaz:
Hayra yor canım ben hep bir şeye yorarim gerçek olur😍
Mesela yarışmayı hipponun elinden aldığına yor:KK70:

X