- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
saolasin cnm bnmbalbocuuu çok gecmis olsun canim❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolasin cnm bnmbalbocuuu çok gecmis olsun canim❤
Kuzum kan kustu diyosun bi götürseydin yinedesaol balim iste duvarlari suslemek icin ortalikda dagilmisdi bide odanin yerlerini degismisdim ilaci koltugun ustune koymusum buda uzanmis almis disleriyle acip agzina almis ya Allahim korudu ya cok kotuydu hala etkisinden cikamadim o görüntü gözümün önünden gitmiyo
Teşekkür ederim canim❤❤Hayırlı olsun balım benim yakışır .
İyi gecelerii geceler herkese ❤❤
esim bilse bana cok kizardi asagidaydi o bilsin istemedim. ertesi gun saglik ocagina goturdum bbogazi tahris olmusdur belki ondan kusmusdur dedi bnde bilemedim.Kuzum kan kustu diyosun bi götürseydin yinede
iy geceler cnmii geceler herkese ❤❤
İyi geceler kuzumii geceler herkese ❤❤
Ya valla kan kusmakta öyle tahrişten olurmu nebileyim keşke öyle olsun ,aman kuzum sen yine en kısa zamanda bir doktora eşin duymasın diye gitmez isen bike sağlık ocağına git durumu anlat ona göre kan testi yaptıe biresim bilse bana cok kizardi asagidaydi o bilsin istemedim. ertesi gun saglik ocagina goturdum bbogazi tahris olmusdur belki ondan kusmusdur dedi bnde bilemedim.
bikere kan testi yapcklardi 2 eli bi kolu alamadilar mafettiler kuzumu mosmor oldu heryeri. simdi kiyamam yine ama o an ilac eridi yutamadi baya zorlandi ondan ole kusdu diye dusunyorum. yinede icim raht deil tabi kacgündür sükrediyorum.Ya valla kan kusmakta öyle tahrişten olurmu nebileyim keşke öyle olsun ,aman kuzum sen yine en kısa zamanda bir doktora eşin duymasın diye gitmez isen bike sağlık ocağına git durumu anlat ona göre kan testi yaptıe bir
Aman çok şükür yinede Allahım korusun minnakımı iyi olsun hep.bikere kan testi yapcklardi 2 eli bi kolu alamadilar mafettiler kuzumu mosmor oldu heryeri. simdi kiyamam yine ama o an ilac eridi yutamadi baya zorlandi ondan ole kusdu diye dusunyorum. yinede icim raht deil tabi kacgündür sükrediyorum.
acaba ondan kusmusdur dimi ya boyle kirmizi su seklinde dusun o sekilde yani boyle kopkoyu kan gbi degildi. o an butün dünyam yikildi ya gercekten anne olmak cok zormus Allahim kimseyi evlat acisi ile sınamasın..Aman çok şükür yinede Allahım korusun minnakımı iyi olsun hep.
Ozaman tahrişte dedikleri gibi olabilir kuzum ama ben şahsen anında ne olursa olsun götürülmesi taraftarıyım. Günlük hali iyiyse sorun yoktur ozaman yine dikkat et gözlemle. Hemde çok zor valla benim kız çok şükür bugüne kadar ne bulursa bulsun hiç ağzına katmazdı bildiğin sanki çocuk yenmeyeceğini biliyor gibi,ama tek bişey vardı oda her lokma boğazında kalırdı ilk zamanlar tıkandı çocuk ne kusabiliyo ne yudabiliyor attım parmagımı boğazına yoksa ölcek hele bir korkudan şoka girsem çocuk ölürdü ,çok şükür öyle böyle alıştı büyüdükçe.acaba ondan kusmusdur dimi ya boyle kirmizi su seklinde dusun o sekilde yani boyle kopkoyu kan gbi degildi. o an butün dünyam yikildi ya gercekten anne olmak cok zormus Allahim kimseyi evlat acisi ile sınamasın..
bnde goturme taraftariyim ama esim cok titriyo ustune bilse sen nie bakmadin nie dikat etmedin flan basimin etini yerdi oyuzden. nyse cok sukur atlattim kuzum.Nevreste abla yaa oylama nezaman bitcekk hani diyom yeniye gevşek artıkınn(kuduruyorum kazanamayınca-) :)))
Ozaman tahrişte dedikleri gibi olabilir kuzum ama ben şahsen anında ne olursa olsun götürülmesi taraftarıyım. Günlük hali iyiyse sorun yoktur ozaman yine dikkat et gözlemle. Hemde çok zor valla benim kız çok şükür bugüne kadar ne bulursa bulsun hiç ağzına katmazdı bildiğin sanki çocuk yenmeyeceğini biliyor gibi,ama tek bişey vardı oda her lokma boğazında kalırdı ilk zamanlar tıkandı çocuk ne kusabiliyo ne yudabiliyor attım parmagımı boğazına yoksa ölcek hele bir korkudan şoka girsem çocuk ölürdü ,çok şükür öyle böyle alıştı büyüdükçe.
Çok geçmiş olsun cnmbnde goturme taraftariyim ama esim cok titriyo ustune bilse sen nie bakmadin nie dikat etmedin flan basimin etini yerdi oyuzden. nyse cok sukur atlattim kuzum.
cok saol canmÇok geçmiş olsun cnm
Anladım kuzum genel hepsi değil tabi erkek tipi. Çok şükür Rabbime mimnakımı coook öp o totişindenbnde goturme taraftariyim ama esim cok titriyo ustune bilse sen nie bakmadin nie dikat etmedin flan basimin etini yerdi oyuzden. nyse cok sukur atlattim kuzum.
tmam balim operim sende prensesimi öpAnladım kuzum genel hepsi değil tabi erkek tipi. Çok şükür Rabbime mimnakımı coook öp o totişinden
İyi geceler balımmtmam balim operim sende prensesimi öp
ben kaciyorum cnm iy geceler