Öyle öyle daha kibar nasıl söyleyebilirdi ki
Sus kız ara karıştırıyor şuna bak dolduruşa getiriyor beniiiÖyle öyle daha kibar nasıl söyleyebilirdi ki
Senin şuan 1.lik iddian yok sen gönlümün 1.sisin ama yarışta olan hippoyla diğer tarif olunca hippoyu tuttum bende
Ben kibarmıyım yahuÖyle öyle daha kibar nasıl söyleyebilirdi ki
İddian varmı hacı senin
Oyy kurban olurum beklediğim cvp buydu doğruda şu durumdaSenin şuan 1.lik iddian yok sen gönlümün 1.sisin ama yarışta olan hippoyla diğer tarif olunca hippoyu tuttum bende
Sana ona inanma diye kaç kere söyliycem dış mihraklardan o uzak dur hahahaOyy kurban olurum beklediğim cvp buydu doğruda şu durumda. Minik varya o minik bian benim beynimi yıkamaya çalıştı sana karşı
neden olmasın hala can varİddian varmı hacı senin
kim yapmış hangi minik yapmış çok ayıp yapmışOyy kurban olurum beklediğim cvp buydu doğruda şu durumda. Minik varya o minik bian benim beynimi yıkamaya çalıştı sana karşı
Sana ona inanma diye kaç kere söyliycem dış mihraklardan o uzak dur hahaha
Bilemedim kuzucum bianlık saflığımdan faydalandıSana ona inanma diye kaç kere söyliycem dış mihraklardan o uzak dur hahaha
rikonun arkasına saklanan minikneden olmasın hala can var
kim yapmış hangi minik yapmış çok ayıp yapmış
Blue perinin suçu neBilemedim kuzucum bianlık saflığımdan faydalandı
Ahahaaa valla suçum neee deli kız kahkaha attırdın vallaBlue perinin suçu ne
Ama sen çok inanıyosun ona azcık gözünü açBilemedim kuzucum bianlık saflığımdan faydalandı
Taş da olmaz benden kaya olur bak dikkat et
Sen arada oltaya düşecek olursam dürtükle BeniAma sen çok inanıyosun ona azcık gözünü aç
Aranızda şifre olsun oltaya geldiğinde onu desin sanaSen arada oltaya düşecek olursam dürtükle Beni