- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Gel kız burayaAranızda şifre olsun oltaya geldiğinde onu desin sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel kız burayaAranızda şifre olsun oltaya geldiğinde onu desin sana
Aşağıya iniyorum çaya sonra görüşürüz :))Gel kız buraya
Seni kaçak in hadi görüşürüzAşağıya iniyorum çaya sonra görüşürüz :))
İyi bari abla bi dinlen hoşgeldin hafif bir baş ağrısı var ama yinede yapıştım kkya geziniyom biyandanda kız geldi uyuyacam diye onu sallıyom sen nasılsın ablamSonunda işim bitti oturabildim:)
Nasılsınız hanımlar:)
Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)İyi bari abla bi dinlen hoşgeldin hafif bir baş ağrısı var ama yinede yapıştım kkya geziniyom biyandanda kız geldi uyuyacam diye onu sallıyom sen nasılsın ablam
Bir dk gelir misin?Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)
Ahh nerde iş biter mi mutfağı toplayacağım,ütü yapmam lazım:)
Sağol abla.doğru diyon valla hele bu sıcaktada o ütü hiç çekilmiyo ,geceleri bile sıcak bendede yığıldı ütü. Kolay gelsin valla :)Geçmiş olsun canım kolay gelsin:)
Ahh nerde iş biter mi mutfağı toplayacağım,ütü yapmam lazım:)
Benim çok değil canım Cumartesi memlekete gideceğim eşimin bir iki kıyafeti kaldı.Biz gelene kadar idare etsin:)Sağol abla.doğru diyon valla hele bu sıcaktada o ütü hiç çekilmiyo ,geceleri bile sıcak bendede yığıldı ütü. Kolay gelsin valla :)
İyi ozaman abla sıkıntı olmaz burasıda hafif kapalı gibiydi ama gece ev epey sıcak oluyo Pink kaçırdı seni hain Pink gel biraya :))Benim çok değil canım Cumartesi memlekete gideceğim eşimin bir iki kıyafeti kaldı.Biz gelene kadar idare etsin:)
Bizim burası serin canım bugün yağmur yağdı:)
Bizim burası akşamları daha serin kapıları,pencereleri kapatıyoruz yoksa üşüyoruz:)İyi ozaman abla sıkıntı olmaz burasıda hafif kapalı gibiydi ama gece ev epey sıcak oluyo Pink kaçırdı seni hain Pink gel biraya :))
Şimdi geldim bende canım :))Kukrim nerelerdesin
Çok geçmiş olsun canım:)Şimdi geldim bende canım :))
Ortanca kız mide bulantısı ateş akşam üstü dr goturdum serum taktılar anca anca açıldı çocuk kendine geldicok şükür :))
Sen ne yaptın hallerin mi işlerini :))
Konuşun konuşunBizim burası akşamları daha serin kapıları,pencereleri kapatıyoruz yoksa üşüyoruz:)
Aynen ama konuşmamız gerekiyordu:)
Aradım konuştuk bitti :)Konuşun konuşun
Vaay bide teldeAradım konuştuk bitti :)
Tabi ben onun ablası sayılıırm.Konuşmasak olur muVaay bide telde
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım:)
Yani hallettim diyelim:)Kalkıp devam etmem lazım size bakayım dedim:)