Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Yok ben gördüğümde kafamı çeviriyorum ve üzülüyorum:)
Aminnnnnnn

Yok yok o bir zaman sonra oluyor:)
Benim yetişemediği m yerde yapıyor bazen

Mesela ilk oglana yemek uedirdgini bilmem kıza yediriyor benim işim olunca

Kolay kolay iş yapmazdı eskiden

Bazen geliyor dolaşıyor isim yok ne yapayım diyor hatta dün oldu bu geç bulaşıkları yıka dedim tabi yapmadı ben deyince yapmıyor asla

İlk kahvaltı bulasigimizi eşim yikamisti halbuki

Cidden hiç istemiyorum.Rabbim olmayan arkadaşlarıma versin.Gurbette yalnız başıma zor büyüttüm:)Ve maddi olarakta manevi olarakta 4 çocuk benim için fazla:)
şaka yapıyorum nevoş abla Allah kimseyi bu konuda imtihan etmesin aratmasın

Temizlik cidden mühim değil canım o yapılıyor.Eşim bir gün evde bir gün işte ve adam alışmış her şeye ben koşturuyorum.O yüzden bütün yükler benim üstümde:)Çocukların dersleri,ihtiyaçları ne yedikleri ne içtikleri onu bile bilmez:)

Al benden de o kadar

şaka yapıyorum nevoş abla Allah kimseyi bu konuda imtihan etmesin aratmasın
Aynen canım benimde 3 yıl olmadı o duyguyu çok iyi biliyorum.Çevre baskısı,psikolojisi cidden çok zor.

Kirmizi pabuc şaka yapıyoruz sakın alınma canımRabbim yardımcınız olsun.Bebeğin sağlıklı olsun gerisi cidden mühim değil.Sağlıkla gelsin başka bir şey istemeyelim.
Teşekkür ederim abla yok alınmadım az çok insan niyetini anlarım

Kirmizi pabuc şaka yapıyoruz sakın alınma canımRabbim yardımcınız olsun.Bebeğin sağlıklı olsun gerisi cidden mühim değil.Sağlıkla gelsin başka bir şey istemeyelim.
Amin inşallah Kirmizi pabuc ben üçüncüye hamile kaldigimda dokuz aylikti ortanca büyük bir şok yaşamıştım ama bak şimdi o da üç yaşına geldi Allah kolaylık verir

sanırım şehir dışında ulaşamadık hala ://
Beğenileri ilgileri sevdikleri ondan bile haberi yok:)
aynen benimkinde öyle çok ilgili bir baba zannediyor herkes

Çünkü dışarda benim çocuk peşinde kosturmami istemez kendi koşar arkasından gider dışarda

Herkeste o yüzden çok ilgili sanıyor
Yok o kadar değil
Heee tamam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…